П42 Химични Образователни Игри П42 Забавни Образователни Игри П42 Постигнати Нива на Знание
п42 Безплатни Образователни Игри Полезни Уеб Игри п42 Онлайн Игри по Химия Химия с Игри


Дърво на Химия онлайн Война на Елементите pH Пъзел Химични Съединения в Картинки Агрегатни Състояния Пъзел Метален Лов Молекулярни Форми Пъзел Интересни Химични Съединения

За Проекта Планета 42 Планета 42 EN Планета 42 ES Планета 42 DE Планета 42 CN Планета 42 BG Десктоп Версия
Химични Учебни Пъзели Учебни Химически Игри с Карти Химични Викторини за Елементите Учебни Игри за Периодичната Таблица Класни Игри по Химия Химически Викторини Химични Онлайн Игри за Деца Химични Онлайн Игри за Студенти

Учебни Игри за Периодичната Таблица
Периодична Таблица
Пъзел на Периодичната Система Алкали и алкалоземи Лантаниди и Актиниди Преходни Метали Металоиди Неметали

Химични Викторини за Елементите
Химични Елементи
Свойства на Водорода Свойства на Хелий Свойства на Литий Свойства на Берилий Свойства на Бор Свойства на Въглерод Свойства на Азот Свойства на Кислород Свойства на Флуор Свойства на Неон Свойства на Натрий Свойства на Магнезий Свойства на Алуминий Свойства на Силиций Свойства на Фосфор Свойства на Сяра Свойства на Хлор Свойства на Аргон Свойства на Калий Свойства на Калций

Учебни Химически Игри с Карти
Химични Карти
Еднакви Карти с Неметали Еднакви Карти с Металоиди Еднакви Карти с Преходни Метали Еднакви Карти с Алкални Метали

Химически Викторини
Химични Викторини
Химични Съединения в Картинки Интересни Химични Съединения

Химични Учебни Пъзели
Химични Пъзели
Витамини Пъзел Пъзел на Атом онлайн Видове Пластмаси Пъзел Видове Наркотици Пъзел


s s

Учебни онлайн игри по химия.

Химични игри за изучаване и изследване на елементите. Повече от 40 онлайн игри, свързани с различни теми от химията, които могат да бъдат използвани за забавно, интерактивно обучение и упражнение. Учебните игри по химия са малки онлайн игри до 1 -2 MB, които включват пъзели, аркадни игри и викторини на химичните елементи. Повечето видове метали и неметали са разделени в различни приложения, с изключение на периодичната таблица пъзел, която е много трудна. Образователните игри по химия са подходящи инструменти за обучение, изследване, референции и развлечение. Безплатна онлайн класна стая по химия за деца и студенти. Забавни химични учебни игри, подходящи за онлайн уроци, интерактивни часове и домашни работи.

Всички химични игри (42):

o o


s s

Планета 42 Интерактивна Химия.

Когато бъдат завършени, химичните игри дават + 1 Ниво на Знание за всяка спечелена игра. Те са разделени в 5 категории в зависимост от вида на играта и нивото на знанията:
  • Химични Пъзели - Тази колекция включва игри с влачене и пускане на различни обекти от интерес на химията.
  • Химични Игри с Карти - Тази колекция включва всички образователни игри по химия, които включват игра с карти. Като обикновената игра на война с карти и съвпадение на двойки карти.
  • Свойства на Елементите - Тази колекция включва прости забавни викторини за свойствата и разпространението на всички основни химични елементи от периодичната таблица.
  • Игри за Периодичната Таблица - Тази колекция включва всички учебни игри по химия за периодичната таблица на елементите и групите елементи.
  • Класни Игри по Химия - Тази колекция включва забавни игри по химия, подходящи за интерактивни уроци и упражнения в класната стая.
  • Химически Викторини - Тази колекция включва интересни стъпка по стъпка задачи и упражнения за химичните съединения и свойствата на елементите.
  • Химични Игри за Деца - Тази колекция включва всички образователни игри по химия за деца и ученици от 4-8 клас. Интерактивна химия за деца.
  • Химични Игри за Студенти - Тази колекция включва всички образователни игри по химия за 9 клас и нагоре, подходящи за студенти и възрастни. Интерактивна химия за студенти.
o o


r r
e e

Up

Flag Counter

BGtop Wikipedia

Планета 42 Игри 2024 | За Нас | Карта на сайта | Нива | Изтегляне | Новини