Химия Десктоп Версия П42 Химични Образователни Игри П42 Забавни Образователни Игри П42 Постигнати Нива на Знание Планета 42 Химия БГ
п42 Безплатни Образователни Игри Полезни Уеб Игри п42 Онлайн Игри по Химия Химия с Игри


Дърво на Химия онлайнВойна на ЕлементитеpH ПъзелХимични Съединения в КартинкиАгрегатни Състояния ПъзелМетален ЛовМолекулярни Форми ПъзелИнтересни Химични Съединения

Учебни Игри за Периодичната Таблица
Периодична Таблица
Пъзел на Периодичната СистемаАлкали и алкалоземиЛантаниди и АктинидиПреходни МеталиМеталоидиНеметали

Химични Викторини за Елементите
Химични Елементи
Свойства на ВодородаСвойства на ХелийСвойства на ЛитийСвойства на БерилийСвойства на БорСвойства на ВъглеродСвойства на АзотСвойства на КислородСвойства на ФлуорСвойства на НеонСвойства на НатрийСвойства на МагнезийСвойства на АлуминийСвойства на СилицийСвойства на ФосфорСвойства на СяраСвойства на ХлорСвойства на АргонСвойства на КалийСвойства на Калций

Учебни Химически Игри с Карти
Химични Карти
Еднакви Карти с НеметалиЕднакви Карти с МеталоидиЕднакви Карти с Преходни МеталиЕднакви Карти с Алкални Метали

Химически Викторини
Химични Викторини
Химични Съединения в КартинкиИнтересни Химични Съединения

Химични Учебни Пъзели
Химични Пъзели
Витамини ПъзелПъзел на Атом онлайнВидове Пластмаси ПъзелВидове Наркотици Пъзел


s s

Учебни онлайн игри по химия.

Химични игри за изучаване и изследване на елементите. Повече от 40 онлайн игри, свързани с различни теми от химията, които могат да бъдат използвани за забавно, интерактивно обучение и упражнение. Учебните игри по химия са малки онлайн игри до 1 -2 MB, които включват пъзели, аркадни игри и викторини на химичните елементи. Повечето видове метали и неметали са разделени в различни приложения, с изключение на периодичната таблица пъзел, която е много трудна. Образователните игри по химия са подходящи инструменти за обучение, изследване, референции и развлечение. Безплатна онлайн класна стая по химия за деца и студенти. Забавни химични учебни игри, подходящи за онлайн уроци, интерактивни часове и домашни работи.

Всички химични игри (42):

o o


s s

Планета 42 Интерактивна Химия.

Когато бъдат завършени, химичните игри дават + 1 Ниво на Знание за всяка спечелена игра. Те са разделени в 5 категории в зависимост от вида на играта и нивото на знанията:
  • Химични Пъзели - Тази колекция включва игри с влачене и пускане на различни обекти от интерес на химията.
  • Химични Игри с Карти - Тази колекция включва всички образователни игри по химия, които включват игра с карти. Като обикновената игра на война с карти и съвпадение на двойки карти.
  • Свойства на Елементите - Тази колекция включва прости забавни викторини за свойствата и разпространението на всички основни химични елементи от периодичната таблица.
  • Игри за Периодичната Таблица - Тази колекция включва всички учебни игри по химия за периодичната таблица на елементите и групите елементи.
  • Класни Игри по Химия - Тази колекция включва забавни игри по химия, подходящи за интерактивни уроци и упражнения в класната стая.
  • Химически Викторини - Тази колекция включва интересни стъпка по стъпка задачи и упражнения за химичните съединения и свойствата на елементите.
  • Химични Игри за Деца - Тази колекция включва всички образователни игри по химия за деца и ученици от 4-8 клас. Интерактивна химия за деца.
  • Химични Игри за Студенти - Тази колекция включва всички образователни игри по химия за 9 клас и нагоре, подходящи за студенти и възрастни. Интерактивна химия за студенти.
o o


r r
e e

Up

Flag Counter

BGtop Wikipedia

Планета 42 Игри 2024 | За Нас | Карта на сайта | Нива | Изтегляне | Новини