П42 Игри
Забавни Игри по Химия
П42 Игри

Играй Таблица на Елементите Пъзел Онлайн

Назад Химични Учебни Пъзели Учебни Химически Игри с Карти Химични Викторини за Елементите Учебни Игри за Периодичната Таблица Класни Игри по Химия Химически Викторини Химични Онлайн Игри за Деца Химични Онлайн Игри за Студенти Следва

За да играете онлайн натиснете екрана от горе и след това бутон старт.
Или можете да изтеглите играта и да играете офлайн.п42 п42

Забавна Периодичната Таблица на Менделеев
с подреждане на елементите онлайн.

"Пъзела на Периодичната Система" е интерактивно онлайн приложение, което служи за опознаване и изучаване на химичните елементи в Периодичната Таблица на Менделеев. Той включва повечето природни химически елементи, тяхната латинска буква, атомният номер и картинка с употребата на елементите. Играта може да се играе онлайн от тази страница или да се изтегли и да се играе без интернет на всеки компютър или лаптоп. Версията за сваляне включва изпълним файл за Windows операционна система само с локални нива. Ако играта се спечели онлайн, получавате +1 Ниво на Знание и също могат и да се отключат рангове и титли за образователните постижения на играча. Приложението е безплатно и не се изисква регистрация за да се играе. Пъзела на периодичната таблица е част от Интерактивната Химична Лаборатория - образователни инструменти.

Периодичен Пъзел игрова картинка

п42 п42


п42 п42

Как се играе Пъзела на Периодичната Система

Основно играчът влачи и пуска парчетата с химичните елементи върху правилните места в таблицата на Менделеев. Накои казват, че само докъто се играе с информацията, може да се улови знание неволно. Ако се играе по лесния начин всички елементи стартират на фиксирани позиции, подредени посвоят номер в системата. За експертите има бутон "размеси", който ще разбърка елементите и ще направи задачата по-трудна. Също в помощ е цветовото оформление на елементите от таблицата и техните подкатегосрии. Алкалите са червени, алкалоземите са оранжеви, преходните метали са розови, металоидите са сиви, бедните метали са кафяви, неметалите са зеленикави и благородните газове са светло сини. Вижте филмче как се играе в YouTube.

Периодичен Пъзел екран

Съдържание на играта:

Подвижните елементи, включени в тази игра са: Водород, Хелий, Литий, Берилий, Бор, Въглерод, Азот, Кислород, Флуор, Неонn, Натрий, Магнезий, Алуминий, Силиций, Фосфор, Сяра, Хлор, Аргон, Калий, Калций, Скандий, Титан, Ванадий, Хром, Манган, Желязо, Кобалт, Никел, Мед, Цинк, Галий, Германий, Арсен, Селен, Бром, Криптон, Рубидий, Стронций, Итрий, Цирконий, Ниобий, Молибден, Технеций, Рутений, Родий, Паладий, Сребро , Кадмий, Индий, Калай, Антимон, Телур, Йод, Ксенон, Цезий, Барий, Хафний, Тантал, Волфрам, Рений, Осмий, Иридий, Платина, Злато, Живак, Талий, Олово, Бисмут, Полоний, Астат, Радон, Франций и Радий. Статичните елементи, включени в тази игра са: Лантаниди и Актиниди, Ръдърфордий, Дубний, Сиборгий, Борий, Хасий, Майтнерий, Дармщадтий, Рьонтгений, Коперниций, Унунтрий, Флеровий, Унунпентий, Ливерморий, Унунсептий и Унуноктий. Играйте за картинки и информация за тях.

п42 п42


Коментари (Блогър)

Сваляне

Назад Горе Следва


 
Етикети: , , , , ,
Планета 42 Игри | За Нас | Карта на сайта | Нива | Изтегляне | Новини | Безплатни Игри | Рисунки | Видео Игри