П42 Игри
Химични Игри
П42 Игри

Играй Всекидневни Химични Съединения Онлайн

Назад Химични Учебни Пъзели Учебни Химически Игри с Карти Химични Викторини за Елементите Учебни Игри за Периодичната Таблица Класни Игри по Химия Химически Викторини Химични Онлайн Игри за Деца Химични Онлайн Игри за Студенти Следва

За да играете онлайн натиснете екрана от горе и след това бутон старт.
Или можете да изтеглите играта и да играете офлайн.п42 п42

11 всекидневни химични съединения със забана онлайн образователна игра по химия.

"Всекидневни Химични Съединения" е интерактивна образователна дъска, използвана за изучаване на 11 интересни и запомнящи химически съединения, които хората използват ежедневно. Поставете правилните химични елементи в субстанциите от всекидневието. Малка забавна образователна игра по химия. Играчът може да запомня някои от тях, просто чрез преминаване през дъската. Тя няма да тества наличните знания, а по-скоро ще добавя нови, с помощта на взаимодействие. Версията за сваляне включва изпълним файл за Windows операционна система само с локални нива. Ако играта се спечели онлайн, получавате +1 Ниво на Знание и също могат и да се отключат рангове и титли за образователните постижения на играча. Приложението е безплатно и не се изисква регистрация за да се играе. Всекидневни Химични Съединения е част от Интерактивната Химична Лаборатория - образователни инструменти.

Интересни Химични Съединения игрова картинка

п42 п42


п42 п42

Как се играе Всекидневни Химични Съединения

Има 15 химични колбички в горната част на екрана. Те са нашите химически запаси. Един запас ще бъде изваден ако пуснем грешен елемент, но това ще бъде много малко вероятно. Под колбите са мъдрят химичните елементи, които трябва да влачите и пускате във формулата в центъра на екрана. Има слаб индекс на елемента, където те трябва да бъдат пуснати, така че не трябва да бъде твърде трудно. В центъра до формулата имаме картина на съединението заедно с неговото име. В долната част на екраните може да се видят химическите съединения, които вече са завършили.

Интересни Химични Съединения екран

Съдържание на играта:

Включените в тази игра интересни химични съединения са:

Вода
Сол
Захар
Алкохол
Белина
Ацетон
Метан
Цементит
H2O
NaCl
C12H22O11
C2H5OH
NaClO
C3H6O
CH4
Fe3C
вода
сол
захар
алкохол
белина
ацетон
Метан
Цементит

Въглероден Двуокис
Амониева Селитра
Сода
за хляб
         
CO2
N2H4O3
NaHCO3
         
Въглероден Двуикис
Амониева Силитра
сода за хляб
         

п42 п42


Коментари (Блогър)

Сваляне

Назад Горе Следва

 
Етикети: , , , ,
Планета 42 Игри | За Нас | Карта на сайта | Нива | Изтегляне | Новини | Безплатни Игри | Рисунки | Видео Игри