П42 Игри
Психологически Игри
П42 Игри

Играй Психологическата Игра Онлайн

Назад Игри Пъзели Игри Мозайки Оптични Илюзии Игри с Плочки Аркадни Игри Игри с Карти Приключения Настолни Игри Визуални Тестове Тестове Психологически игри за 6ти клас Психологически игри за 9 клас следва

За да играете онлайн натиснете екрана от горе и след това бутон старт.
Или можете да изтеглите играта и да играете офлайн.з з

16 тримерни фигури с разлики в забавен онлайн тест.

"Пространствени Представи " е онлайн тест с нива на знание, за настолни компютри, лаптопи и таблети, който може да се играе и в уеб браузър. Решете задачата. Образователното табло по психология включва 16 карти с по една двойка триизмерни изображения за разпознаване. Играта е част от Интерактивното Спускане в Съзнанието - образователни инструменти.

Този забавен клас, може да отговори на следните въпроси:
  • Как се разпознават лесно тримерни фигури от различен ъгъл?
Пространствени Представи Картинка

н н


а а

Как се Играе Пространствени Представи.

На екрана ще се появят 4 карти. Всяка карта съдържа по една двойка фигури разположени по различен начин в пространството. На една от тези карти двете фигури са различни. Изберете коя е тя като натиснете върху нея.

Постижения:
Да можете да решите тази популярна загадка.
При завършване на играта, се постига +1 Ниво на Знание.
Версията за изтегляне(най-долу на страницата) включва изпълним файл за Уиндоус с локални Нива.

Пространствени Представи Екран

н н

и и

Тема на урока: Динамика на Въображението

Активността на въображението се задава от възникването на творческите нагласи. Това предполага актуализирането на определени потребности и стремеж те да се опредметят. Въображението е универсална способност, която осигурява субективирането на обективното и обратно. Чрез акта на въображението се създават нови, несъществуващи предметни форми. Въображението се поражда в исторически изградените видове дейност и служат на тези видове дейност. То е форма на изразяване на творческите импулси на човека.

Методиката на Шепърд със тримерните фигури изследва едно важно качество на пространствените представи - тяхната динамичност, т.е. възможността произволно да се изменя пространственото разположение на фигурите. Това опериране с образа на обекта е особено свойство на пространственото въображение - свойство с голямо значение при техническото мислене. В методиката на Шепърд сравнението между двете изобразени тела от всяка двойка е невъзможно, ако не се извършва мисловно преместване и/или завъртане на едната от двете фигури.

е е


Коментари (Блогър)

Изтегли

Назад Горе Следва

 
Етикети: , , , ,
Планета 42 Игри | За Нас | Карта на сайта | Нива | Изтегляне | Новини | Безплатни Игри | Рисунки | Видео Игри