П42 Игри
Психологически Игри
П42 Игри

Играй Психологическата Игра Онлайн

Назад Игри Пъзели Игри Мозайки Оптични Илюзии Игри с Плочки Аркадни Игри Игри с Карти Приключения Настолни Игри Визуални Тестове Тестове Психологически игри за 6ти клас Психологически игри за 9 клас следва

За да играете онлайн натиснете екрана от горе и след това бутон старт.
Или можете да изтеглите играта и да играете офлайн.з з

Психологическа задача за молив и хартия в забавен онлайн тест.

"Динамично Мислене " е онлайн тест с нива на знание, за настолни компютри, лаптопи и таблети, който може да се играе и в уеб браузър. Решете загадката. Образователното табло по психология включва 9 линии с възможни комбинации за свързване на 4 точки. Играта е част от Интерактивното Спускане в Съзнанието - образователни инструменти.

Този забавен клас, може да отговори на следните въпроси:
  • Какво означава да се мисли "извън кутията"?
Динамично Мислене Картинка

н н


а а

Как се Играе Динамично Мислене.

Тази задача се дава от изпитващия с молив и лист. Той рисува 4 точки в квадратна формация и иска от изпитвяния да се свърже всички 4 точки с 3 прави линии, без да вдига молива и последната линия да завършва където почва първата. В играта има четири точки в дясно и 9 възможни линии, за влачене и пускане за свързване на точките. За да премахнете погрешно поставена линия просто кликнете върху нея.

Постижения:
Да можете да решите тази популярна загадка.
При завършване на играта, се постига +1 Ниво на Знание.
Версията за изтегляне(най-долу на страницата) включва изпълним файл за Уиндоус с локални Нива.

Динамично Мислене Екран

н н

и и

Тема на урока: Динамика на Мисленето

Мисленето може да се определи като процес на решаване на задачи. Но не всяка задача предполага мислене, то се появява само когато се изисква да се разкрие същността. Мисленето възниква, когато възникне противоречие между познавателните потребности и начините за тяхното задоволяване. То започва с първа стъпка неразбиране, втора стъпка с разбиране че не се разбира, и завършва с разбиране на това, което е необходимо за да се реши дадена задача, като се използват разлчни стратегии.

Решаването на задачата с 4 точки и 3 линии е добър пример за това какво означава "мислене извън кутията". Първо изпитвания ще се опита да свържете точките ограничен в квадратната формация. Той най-вероятно ще се опита да ги свърже по някои от вариантите от главната картинак на играта. След това, когато той разбере че така няма решение, obu`enoto syznanie ще започне динамично мислене за да оставите границите квадрата, за да нарисува по-голяма триъгълник, който свързва всички 4 точки.

е е


Коментари (Блогър)

Изтегли

Назад Горе Следва

 
Етикети: , , , ,
Планета 42 Игри | За Нас | Карта на сайта | Нива | Изтегляне | Новини | Безплатни Игри | Рисунки | Видео Игри