П42 Игри
Логически Игри
П42 Игри

Играй Логическата Игра Онлайн

Назад Класически Логически Логически Пъзел Игри Логически Фигури Логически Гатанки Лист и Молив Тестове за Интелигентност Логически Дъски Следва

За да играете онлайн натиснете екрана от горе и след това бутон старт.


и и

Играй Судоку Онлайн.

"Судоку" е онлайн логическа игра, в която да се запълнят 9х9 квадратчета с цифри. Играй судоку онлайн на компютър. Игра за лист и молив. Забавна логическа игра за обучение. Попълнете всички празни квадрати, без да използвате два пъти същия номер във всяка колона, ред или кутия, и без да променяте цифрите, които вече са в мрежата.

Судоку Картинка

г г


р р

Как се играе Судоку.

Влачете и пуснете оранжевите квадратчета за да опълнете всички празни квадрати, без да използвате два пъти същата цифра във всяка колона, ред или кутия, и без да променяте цифрите, които вече са в мрежата. Подробните правила са описани в раздела за Тема на Урока.

Постижения:
Да знаете как да спечелите ира на судоку.
Трудност: Висока

СудокуЕкран

а а

й й

Тема на Урока: Правила на играта Судоку:

Судоку (sudoku) (понякога написан като Su Doku, но също така наречен Number Place или Nanpure) е пъзел, който е много популярен в Япония. Той е създаден в Индианаполис през 1979 г. от Хауърд Гарнс и след това се появява в списанията Dell. Судоку пъзелите се решават по логика и не се изисква математика. Както се вижда отдясно, тя се състои от мрежа, която обикновено се състои от девет реда, девет колони и девет кутии, които са разделени от по-дебели и по-тъмни линии. Някои от тези полета ще съдържат цифри от 1 до 9. За да разрешите пъзела, човек трябва да попълни всички празни квадратчета, без да използва същия номер два пъти във всяка колона, ред или кутия, и без да променя цифрите, които вече са в мрежата. Тези пъзели са създадени, за да бъдат направени с помощта на молив и хартия, и има много книги, които съдържат колекции от тези пъзели със съвети и стратегии за тяхното попълване. Те се появяват и във вестници и списания: обикновено всеки ден се появява различен пъзел и решението се отпечатва някъде другаде или в следващия брой. По-късно бяха създадени малки преносими машини, които генерират пъзели за судоку, които потребителят може да реши. Напоследък обаче играта може да се играе в интернет или в мобилни приложения.
п42 п42


Коментари (Блогър)

Изтегли

Назад Горе Следва

 
Етикети: , , , ,
Планета 42 Игри | За Нас | Карта на сайта | Нива | Изтегляне | Новини | Безплатни Игри | Рисунки | Видео Игри