П42 Игри
Логически Игри
П42 Игри

Играй Логическата Игра Онлайн

Назад Класически Логически Логически Пъзел Игри Логически Фигури Логически Гатанки Лист и Молив Тестове за Интелигентност Логически Дъски Следва

За да играете онлайн натиснете екрана от горе и след това бутон старт.


и и

Играй Тетрис Онлайн.

"Тетрис" е онлайн логическа игра, в която падащи фигури се напасват на подходящите места.Играй тетрис онлайн на компютър. Аркадна игра. Забавна логическа игра за обучение. Попълнете всички празни квадрати, без да използвате два пъти същия номер във всяка колона, ред или кутия, и без да променяте цифрите, които вече са в мрежата.

Тетрис Картинка

г г


р р

Как се играе Тетрис.

Това е класическа игра на тетрис от Paul Neave. Подробните правила са описани в раздела за Тема на Урока.

Постижения:
Да знаете как да спечелите ира на тетрис.
Трудност: Висока

ТетрисЕкран

а а

й й

Тема на Урока: Правила на играта Тетрис:

Тетроминоти са игрални фигури, оформени като тетромино, геометрични форми, съставени от по четири квадратни блока. Случайна последователност на Тетроминоти пада по игралното поле (правоъгълен вертикален вал, наречен "кладенец" или "матрица"). Целта на играта е да се манипулират тези Тетроминоти, като се движат поотделно и / или се въртят на четвърт обороти, така че те да образуват солидна хоризонтална линия без пропуски. Когато се образува такава линия, тя изчезва и всички блокове над нея падат, за да запълнят пространството. Когато се изчисти определен брой линии, играта влиза на ново ниво. Тъй като играта напредва, всяко ниво кара Tetriminos да пада по-бързо и играта приключва, когато стакът на Tetriminos достигне върха на игралното поле и няма нови Tetriminos да могат да влязат. Някои игри завършват и след ограничен брой нива или линии.

Всички Тетроминоти могат да запълнят и изчистят както сингъла, така и двойките. I, J и L са в състояние да изчистят тройки. Само I Тетроминот има способността да изчисти четири реда едновременно и това се нарича "тетрис". (Това може да варира в зависимост от правилата за ротация и компенсация за всяка конкретна реализация на Tetris. Например, в системата за супер въртене, използвана в най-новите реализации, [9] някои ситуации позволяват T, S и Z да "прилепват" в тесни места и ясни тройки

Тетрис е пъзел игра, която първоначално е проектирана и програмирана от съветския руски дизайнер Алексей Пажитов. Първата версия е била завършена на 6 юни 1984 г., докато той е работил в изчислителния център "Дородницин" на Академията на науките на Съветския съюз в Москва.

п42 п42


Коментари (Блогър)

Изтегли

Назад Горе Следва

 
Етикети: , , , ,
Планета 42 Игри | За Нас | Карта на сайта | Нива | Изтегляне | Новини | Безплатни Игри | Рисунки | Видео Игри