П42 Игри
Игри по Информационни Технологии
П42 Игри

Играй ИТ Играта Онлайн

Назад Мозайки Тестове с Картинки Компютърни сНауки Игри Компютърни Технологии с Игри Забавни Софтуерни Игри Забавни Хадуерни Игри Класни Игри ИТ Игри с Карти Аркади Срочни Тестове Пъзели Информатика 6 Клас игри и тестове 7 Клас игри и тестове 8 Клас игри и тестове 9 Клас игри и тестове 10 Клас игри и тестове Следва

За да играете онлайн натиснете екрана от горе и след това бутон старт.
Или можете да изтеглите играта и да играете офлайн.и и

Работещ онлайн трибут към британското телевизионно шоу ИТ Отделът.

"ИТ Отделът" е безплатна онлайн игра с нива на знание с която да изберете един от 3 героя, Рой, Мос или Джен и да поправете компютрите в Рейнхолм Индустрии. Безплатна онлайн игра за компютърджии. Забавна ИТ игра, посветена на британската телевизионна поредица. Компютърни технологии игра, подходяща за забавление и образование.

Тази забавна ИТ игра включва следните герои:
  • Рой - се движи по-бързо;
  • Мос - поправя компютрите по-бързо;
  • Джен - не се влияе от социалното износване;
  • Дъглас - избягвай го;
  • Денхолм - избягвай го;
  • Ричмънд - избягвай го;
ИТ Отделът картинка

г г


р р

Как се играе ИТ Отделът.

За тези, които са гледали телевизионните сериали, не трябва да е трудно да се разбере играта. Тя представлява фирма с 5 етажа, където служителите работят на компютрите си. Надолу в сутерена е ИТ отдела и играчът поема ролята на един от трите ИТ служители, за да поправя компютрите на горните етажи. Придвижете се с клавишите със стрелки нагоре, надолу, наляво и надясно и спирайте с интервал. Избягвайте скитащите фигури на едаж 5, 3 и мазето. Те представляват двамата шефове на компанията Дъглас и Денхолм. Ако те хванат играча, докато не поправя компютри, те ще извадят от моралните точки (наляво на екрана). Ако моралните точки паднат до нула, играта се губи. Докато се поправят компютрите те са безобидни. Третият герой, който трябва да избегнете, е Ричмънд, който ще се скита в мазето и ще се скрие зад червената си врата. От време на време компютрите на горните етажи ще се развалят и играчът трябва да отиде до повредения компютър и да го поправи. Ако компютърът не е поправен след 16 секунди, той ще изчезне и ще извади една точка от работните компютри (вляво на екрана). Ако броят на работните компютри падне до нула, играта се губи. Рой, Мос и Джен имат различни способности да помагат при фиксирането на компютрите. Например, Рой се движи по-бързо, а Мос поправя компютрите по-бързо. Единственото предимство на Джен е, че тя не страда от социално ихабяване. Но Рой и Мос го правят. Докато се движат сред служителите на компанията, лентата за социално изхабяване (вляво на екрана) започва да пада. Ако падне до нула, играта се губи. За да попълни лентата за социално изхабяване и да получи +10 точки морал, играчът трябва да отиде и да вземе кафето, което ще се появи в мазето. И накрая, за да спечелите играта, трябва да поправите 42 компютъра. О, и ИТ означава: Информационни технологии.


Постижения:
Да знаете какво означава ИТ и да вземете +1 Ниво на Знание
Трудност: Средна.

ИТ Отделът екран

а а

й й

Тема на урока: ИТ Отделът.

Филмът "IT Crowd" представлява фирмена среда с ИТ отдел в смехотворен, но в много отношения много точен сюжет. Първо, много хора не разбират важността на ИТ специалистите. Второ, много ИТ специалисти не са много социални лица и не им харесва да правят публични задачи. И на трето място, компютърните умения на 70% от служителите в европейските частни компании и държавни институции са под минимума, което прави трудна работата с тях през 2018 г. ИТ Отделът е британски сериал, който се развива в офисите на измислената компания Рейнхолм Индустрии. Шоуто се върти около трите служители на ИТ отдела: гениален гений на име Морис Мос, срамежлив лентяй Рой Тренмеман и Джен Барбър, ръководител на отдела, която не знае нищо за компютрите. Шоуто също така се фокусира върху шефовете на компанията: Денхолм Рейнхолм, а по-късно и синът му Дъглас, както и готическият ИТ техник Ричмънд Авенал. Рой и Мос, двамата техници, са "стандартни нърдове ". Въпреки зависимостта на компанията от услугите им, те са презряни, пренебрегнати и смятани за загубеняци от останалата част от персонала. Раздразнението на Рой предизвиква мързеливостта му. Техните техники за поддръжка включват игнорирането на телефона, надявайки се, че ще спре да звъни, и използването на записи от барабанни магнетофони за ИТ предложения. Широкото и задълбочено познаване на всички технически неща на Мос се отразява в точните, но неразгадаеми предложения, докато не може да се справи с практически проблеми като гасенето на пожари и премахването на паяци. Мос има проблеми с рационалното говорене с другите, често цитирайки странни факти за себе си или технологията, и понякога е арогантен около другите, когато става дума за компютри. Джен, най-новият член на екипа, е безнадеждно нетехническа, въпреки че твърди в своята автобиография, че има "много опит с компютрите". Тъй като шефът на компанията Денхолм е еднакво технологично неграмотен, той е убеден, че интервюто на Джен блъфира и назначава ръководителя на ИТ отдела. След среща с Рой и Мос Джен Джен предефинира ролята си на "мениджър на взаимоотношенията", но нейните опити да преодолеят пропастта между техници и бизнеса като цяло имат противоположен ефект, като приземява Джен в ситуации също толкова смешни, колкото и нейните съотборници.

п42 п42


Коментари (Блогър)

Изтегли

Назад Горе Следва

 
Етикети: , , , , , за Филми
Планета 42 Игри | За Нас | Карта на сайта | Нива | Изтегляне | Новини | Безплатни Игри | Рисунки | Видео Игри