П42 Игри
Игри по Информационни Технологии
П42 Игри

Играй ИТ Играта Онлайн

Назад Мозайки Тестове с Картинки Компютърни сНауки Игри Компютърни Технологии с Игри Забавни Софтуерни Игри Забавни Хадуерни Игри Класни Игри Игри с Карти Аркади Срочни Тестове Пъзели Информатика 6 Клас игри и тестове 7 Клас игри и тестове 8 Клас игри и тестове 9 Клас игри и тестове 10 Клас игри и тестове Следва картинка

За да играете онлайн натиснете екрана от горе и след това бутон старт.
Или можете да изтеглите играта и да играете офлайн.и и

Използвайте мини корабчето да откриете къде са връзките на хардуера в дъното.

"Открий Хардуера" е безплатна онлайн игра с нива на знание, за компютърните хардуерни устройства. Използвайте назначените клавиши за да мърдате корабчето и открийте хардуера в дъното на компютъра. Малка забавно-образователна аркадна игра за настолни компютри и лаптопи, която може да се играе и в уеб браузър. Играта е част от Интерактивните Компютърни Пособия - образователни инструменти.

Този интерактивен урок може да отговори на някои от следните въпроси:

1. Къде е приблизителното местоположение на връзка за компютърен хардуер и периферни устройства?

Открий Хардуера картинка

г г


р р

Как се играе Открий Хардуера.

Местете мини кораба, като кликнете върху зелените стрелки, или чрез натискане на Home, Pg Up, End и Pg Dn клавиши. Корабчето ще се носи в посоката над дънната платка на компютъра. След това намерете всички движещи се части, които ще се появят в близост до връзката с дънната платка. Корабът има някои бонус способности. Първо е скоростта. Тя се активира като кликнете върху иконата на скорост отляво или чрез натискане на клавиш "s". Второ е диапазон. Това ще разшири видимия диапазон на кораба и се активира чрез натискане на бутона "r". Когато всички 17 части се събират, печелите!

Постижения:
Да знаете местоположението на връзка на хардуера в дъното.
При победа, играчът получава +1 Ниво на Знание

Открий Хардуера екран

а а


Коментари (Блогър)

Изтегли

Назад Горе Следва

 
Етикети: , , ,
Планета 42 Игри | За Нас | Карта на сайта | Нива | Изтегляне | Новини | Безплатни Игри | Рисунки | Видео Игри