П42 Игри
Игри по Информационни Технологии
П42 Игри

Играй ИТ Играта Онлайн

Назад Мозайки Тестове с Картинки Компютърни сНауки Игри Компютърни Технологии с Игри Забавни Софтуерни Игри Забавни Хадуерни Игри Класни Игри Игри с Карти Аркади Срочни Тестове Пъзели Информатика 6 Клас игри и тестове 7 Клас игри и тестове 8 Клас игри и тестове 9 Клас игри и тестове 10 Клас игри и тестове Следва картинка

За да играете онлайн натиснете екрана от горе и след това бутон старт.
Или можете да изтеглите играта и да играете офлайн.и и

Как изглежда първият персонален компютър от вътре. Забавна ИТ игра.

"8 Битова Компютърна Кутия Пъзел" е безплатна онлайн игра с нива на знание, за това, как изглежда отворена компютърна кутия на 8 битов компютър. Първите персонални компютри имат просто една дънна платка. Малка забавно-образователна игра пъзел за настолни компютри и лаптопи, която може да се играе и в уеб браузър. Образователното табло по ИТ включва 40 квадратни парчета, оформящи картината, която да се подреди. Играта е част от Интерактивните Компютърни Пособия - образователни инструменти.

Този интерактивен урок може да отговори на някои от следните въпроси:
  • Как изглежда първият персонален компютър отвътре?
8 Битова Компютърна Кутия Пъзел картинка

г г


р р

Как се играе 8 Битова Компютърна Кутия Пъзел.

Картинката с отворения 8 битов компютър е разделен на 5 реда и 8 колони, образуващи 40 квадрата. Кликнете на квадрата, за да го въртите, докато всички квадрати паснат на оригиналното изображение. Бутонът "hint" може да се натисне, за да разкрие несортираните парчета.

Постижения:
Да знаете как изглежда първият персонален 8 битов компютър от вътре.
При победа, играчът получава +1 Ниво на Знание
Версията за изтегляне(най-долу на страницата) включва изпълним файл за Уиндоус с локални Нива.

8 Битова Компютърна Кутия Пъзел екран

а а

i i

Тема на урока: 8 битовия компютър.

Осем битови компютри са първите развити персоналните компютри. Персонален компютър означава, че те са станали толкова чести, които да се използват в домовете, като телевизора. Преди това там изделия компютри също, но никой от тях не отговарят на домашна употреба. Всъщност някои от първите компютри са били с размер баскетбол игрище. Но истинската тайна на компютрите стават все по-популярен е на игрите, тъй като технологията се прилага от най-младите поколения. Много трудно да се принуди възрастен да използват нови технологии, а игрите привличат младите и търсене и възпроизвеждане на ум, а след това на младите да свикна с тази технология ... корекция на превод.


t t


Коментари (Блогър)

Изтегли

Назад Горе Следва

 
Етикети: , , ,
Планета 42 Игри | За Нас | Карта на сайта | Нива | Изтегляне | Новини | Безплатни Игри | Рисунки | Видео Игри