П42 Игри
История и Цивилизация с Игри
П42 Игри

Играй Историческата Игра Онлайн

Назад Исторически Пъзел Игри Исторически Игри Мозайки Исторически Аркадни Игри Исторически Състезателни Игри Исорически Картографски Игри Архитектурни Игри Древноисторически Игри Исторически Игри с Карти Исторически Флагове Исторически Приключенски Игри Исторически Игри с Обличане Исторически Игри със Стрелба Исторически Туристически Игри Игри с Исторически Фигури Пъзели с Чудесата на Света Онлайн Исторически Тестове Интерактивна История за 4 клас Интерактивна История за 6 клас Интерактивна История за 9 клас Следва

За да играете онлайн натиснете екрана от горе и след това бутон старт.
Или можете да изтеглите играта и да играете офлайн.и и

Стоунхендж чудо на света в забавен онлайн пъзел.

Стоунхендж Пъзел е онлайн пъзел с нива на знание, за настолни компютри, лаптопи и таблети, който може да се играе и в уеб браузър. От поредицата Чудеса на Света - Стоунхендж. Образователното Табло по История включва 40 квадратни парченца които да се подредят.

Стоунхендж Пъзел картинка

г г


р р

Как се играе Стоунхендж Пъзел.

Това е стнадартен пъзел с въртящи квадрати. Натиснете квадратетата за да ги завъртите, докато не си паснат в картината на Стоунхендж. За помощ натиснете "Hint".

Постижения:
Да знаете още едно чудо н света.
Трудност: Ниска.

Стоунхендж Пъзел екран

а а

й й

Тема на урока: Стоунхендж.

Стоунхендж е праисторически паметник в Уилтшир, Англия, на 3 километра западно от Амесбъри. Тя се състои от пръстен с камъни, всеки стоящ камък е висок 4,0 м, широк 2,1 м и тежи около 25 тона. Камъните са разположени в земните работи в средата на най-гъстия комплекс от паметници от неолита и бронзовата епоха в Англия, включително няколкостотин погребални могили. Археолозите вярват, че е построена от 3000 г. пр. Хр. Околната циркулярна пръст и канавка, които представляват най-ранната фаза на паметника, датира от около 3100 г. пр. Хр. Радиовъглеродното датиране показва, че първите блустони са били издигнати между 2400 и 2200 г. пр.н.е., въпреки че те вероятно са били на мястото още през 3000 г. пр. Хр.

Original photo by Mavratti

п42 п42


Коментари (Блогър)

Сваляне

Назад Горе Следва картинка

 
Етикети: , , , ,
Планета 42 Игри | За Нас | Карта на сайта | Нива | Изтегляне | Новини | Безплатни Игри | Рисунки | Видео Игри