П42 Игри
История и Цивилизация с Игри
П42 Игри

Играй Историческата Игра Онлайн

Назад Исторически Пъзел Игри Исторически Игри Мозайки Исторически Аркадни Игри Исторически Състезателни Игри Исорически Картографски Игри Архитектурни Игри Древноисторически Игри Исторически Игри с Карти Исторически Флагове Исторически Приключенски Игри Исторически Игри с Обличане Исторически Игри със Стрелба Исторически Туристически Игри Игри с Исторически Фигури Пъзели с Чудесата на Света Онлайн Исторически Тестове Интерактивна История за 4 клас Интерактивна История за 6 клас Интерактивна История за 9 клас Следва

За да играете онлайн натиснете екрана от горе и след това бутон старт.
Или можете да изтеглите играта и да играете офлайн.и и

Колизеума в Рим чудо на света в забавен онлайн пъзел.

Колизеума в Рим Пъзел е онлайн пъзел с нива на знание, за настолни компютри, лаптопи и таблети, който може да се играе и в уеб браузър. От поредицата Чудеса на Света - Колизеума в Рим. Образователното Табло по История включва 40 квадратни парченца които да се подредят.

Колизеума в Рим Пъзел картинка

г г


р р

Как се играе Колизеума в Рим Пъзел.

Това е стнадартен пъзел с въртящи квадрати. Натиснете квадратетата за да ги завъртите, докато не си паснат в картината на Колизеума в Рим. За помощ натиснете "Hint".

Постижения:
Да знаете още едно чудо н света.
Трудност: Ниска.

Колизеума в Рим Пъзел екран

а а

й й

Тема на урока: Колизеума в Рим.

Колизеумът или Колизеумът, известен още като флавийският амфитеатър, е овален амфитеатър в центъра на град Рим, Италия. Построен е от травертин, туф и тухлен бетон, е най-големият амфитеатър, построен някога. Колизеумът се намира на изток от римския форум. Строежът е започнал при император Веспасиан през 72 г. и е завършен през 80 г. сл. Хр. Под неговия наследник и наследник Тит.

Original photo by Giovanni Paolo Panini

п42 п42


Коментари (Блогър)

Сваляне

Назад Горе Следва картинка

 
Етикети: , , , ,
Планета 42 Игри | За Нас | Карта на сайта | Нива | Изтегляне | Новини | Безплатни Игри | Рисунки | Видео Игри