П42 Игри
История и Цивилизация с Игри
П42 Игри

Играй Историческата Игра Онлайн

Назад Исторически Пъзел Игри Исторически Игри Мозайки Исторически Аркадни Игри Исторически Състезателни Игри Исорически Картографски Игри Архитектурни Игри Древноисторически Игри Исторически Игри с Карти Исторически Флагове Исторически Приключенски Игри Исторически Игри с Обличане Исторически Игри със Стрелба Исторически Туристически Игри Игри с Исторически Фигури Пъзели с Чудесата на Света Онлайн Исторически Тестове Интерактивна История за 4 клас Интерактивна История за 6 клас Интерактивна История за 9 клас Следва

За да играете онлайн натиснете екрана от горе и след това бутон старт.
Или можете да изтеглите играта и да играете офлайн.и и

Великата Китайска Стена чудо на света в забавен онлайн пъзел.

Великата Китайска Стена Пъзел е онлайн пъзел с нива на знание, за настолни компютри, лаптопи и таблети, който може да се играе и в уеб браузър. От поредицата Чудеса на Света - Великата Китайска Стена. Образователното Табло по История включва 40 квадратни парченца които да се подредят.

Великата Китайска Стена Пъзел картинка

г г


р р

Как се играе Великата Китайска Стена Пъзел.

Това е стнадартен пъзел с въртящи квадрати. Натиснете квадратетата за да ги завъртите, докато не си паснат в картината на Великата Китайска Стена. За помощ натиснете "Hint".

Постижения:
Да знаете още едно чудо н света.
Трудност: Ниска.

Великата Китайска Стена Пъзел екран

а а

й й

Тема на урока: Великата Китайска Стена.

Великата китайска стена е поредица от укрепления, изработени от камък, тухла, напоена земя, дърво и други материали, обикновено построени по източно-западна линия през историческите северни граници на Китай, за да защитят китайските държави и империи срещу нападенията и нахлуването на различните номадски групи от Евразия. Няколко стени се строят още през VII в. Пр. Хр., По-късно се съединяват и стават по-големи и по-силни, колективно се наричат Великата стена. Особено известен е стената, построена през 220-206 г.пр.Хр. от Чин Ши Хуанг, първият император на Китай.

Original photo by Jakub Halun

п42 п42


Коментари (Блогър)

Сваляне

Назад Горе Следва картинка

 
Етикети: , , , ,
Планета 42 Игри | За Нас | Карта на сайта | Нива | Изтегляне | Новини | Безплатни Игри | Рисунки | Видео Игри