Планета 42 EN П42 Астрономически Образователни Игри П42 Забавни Образователни Игри П42 Постигнати Нива на Знание Планета 42 BGИграй Космически Телескоп Джеймс Уеб Пъзел Онлайн

Назад Пъзели Мозайки Пъзели Picture Пъзели Игри с Луни Астрономи Аркадни Игри Лабиринти Игри с Карти Приключенски Игри Настолни Игри Симулатори Онлайн Тестове Тестове с Картинки Астрономия 6 клас Астрономия 9 клас Следва

За да играете онлайн натиснете екрана от горе и след това бутон старт.
Или можете да изтеглите играта и да играете офлайн.


и и

Космически телескоп Джеймс Уеб.

"Космически Телескоп Джеймс Уеб Пъзел" е малка онлайн игра с нива на знание, в която да сглобите картината на космическия инфрачервен телескоп Джеймс Уеб. Упражнение по астрономия за изучаване на космическите телескопи. Забавна образователна игра, подходяща за онлайн уроци, интерактивно обучение или за домашно по астрономия.


Тази забавна учебна игра може да отговори на някои от следните въпроси:
  • Коя е първата снимка на телескопа Джеймс Уеб?
Игра за Телескопа Джеймс Уеб

г г


р р

Как се играе Космически Телескоп Джеймс Уеб Пъзел.

Натиснете върху квадратчетата за да ги завъртите. Една от 4те позиции е вярна. Напаснете всички квадрати за да се получи общата картинка на телескопа Джеймс Уеб. Натиснете "hint" за помощ.

Постижения:
Да знаете за телескопа Джеймс Уеб и да спечелите +1 Ниво на Знание.
Трудност: Много лесна.

Космически Телескоп Космически Телескоп Джеймс Уеб Пъзел екран

а а

й й

Тема на урока: Телескопът Джеймс Уеб.

Космическият телескоп Джеймс Уеб (JWST) е космически телескоп, предназначен основно за провеждане на инфрачервена астрономия. Като най-големият оптичен телескоп в космоса, неговата значително подобрена инфрачервена разделителна способност и чувствителност му позволява да вижда обекти, които са твърде стари, далечни или слаби за космическия телескоп Хъбъл. Очаква се това да даде възможност за широк спектър от изследвания в областите на астрономията и космологията, като наблюдение на първите звезди и образуването на първите галактики, както и подробна атмосферна характеристика на потенциално обитаеми екзопланети.

п42 п42


Коментари (Блогър)

Сваляне
Назад към Всички Игри Горе Следва


 
Етикети: , , , , ,
Планета 42 Игри | За Нас | Карта на сайта | Нива | Изтегляне | Новини | Безплатни Игри | Рисунки | Видео Игри