Планета 42 EN П42 Астрономически Образователни Игри П42 Забавни Образователни Игри П42 Постигнати Нива на Знание Планета 42 BG


Играй Космически Телескоп Хъбъл Пъзел Онлайн

Назад Пъзели Мозайки Пъзели Picture Пъзели Игри с Луни Астрономи Аркадни Игри Лабиринти Игри с Карти Приключенски Игри Настолни Игри Симулатори Онлайн Тестове Тестове с Картинки Астрономия 6 клас Астрономия 9 клас Следва

За да играете онлайн натиснете екрана от горе и след това бутон старт.
Или можете да изтеглите играта и да играете офлайн.


и и

Неповторимият телескоп Хъбъл в забавна онлайн учебна игра по астрономия.

"Космически Телескоп Хъбъл Пъзел" е безплатна онлайн игра с нива на знание, в която да съберете картината на космическия телескоп Хъбъл. Астрономическа образователна онлайн игра за изследването и наблюденията на космоса. Учебна игра, подходяща за онлайн уроци и интерактивно обучение. Част от Интерактивната Астрономична Обсерватория - образователни инструменти.

Тази забавна учебна игра може да отговори на някои от следните въпроси:
  • Каква е целта на телескопа Хъбъл?
Космически Телескоп Хъбъл Пъзел картинка

г г


р р

Как се играе Космически Телескоп Хъбъл Пъзел.

Натиснете върху квадратчетата за да ги завъртите. Една от 4те позиции е вярна. Напаснете всички квадрати за да се получи общата картинка на телескопа Хъбъл. Натиснете "hint" за помощ.

Постижения:
Да знаете за телескопа Хъбъл и да спечелите +1 Ниво на Знание.
Трудност: Много лесна.

Космически Телескоп Хъбъл Пъзел екран

а а

й й

Тема на урока: Телескопът Хъбъл.

Космическият телескоп "Хъбъл" е космически телескоп, пуснат на ниска орбита през 1990 г. и остава в експлоатация през 2018 г. Въпреки че не е първият телескоп, Хъбъл е един от най-големите и най-разнообразни и е известен като инструмент за жизненоважно изследване и принос за връзки с обществеността за астрономията. HST е кръстен на астронома Едуин Хъбъл и е един от големите обсерватории на НАСА. С 2.4-метрово огледало четирите основни инструмента на Хъбъл наблюдават в близките ултравиолетови, видими и близки инфрачервени спектри. Орбитата на Хъбъл извън изкривяването на атмосферата на Земята му позволява да приема изображения с изключително висока разделителна способност, с по-ниска фонова светлина от земните телескопи. "Хъбъл" е записал някои от най-подробните изображения от видима светлина, позволяващи дълбок изглед в пространството и времето. Много от наблюденията на "Хъбъл" са довели до пробиви в астрофизиката, като точно определяне на скоростта на разширяване на Вселената.

п42 п42


Коментари (Блогър)

Сваляне

Назад към Всички Игри Горе Следва

 
Етикети: , , , , ,
Планета 42 Игри | За Нас | Карта на сайта | Нива | Изтегляне | Новини | Безплатни Игри | Рисунки | Видео Игри