П42 Игри
Природни Пъзели
П42 Игри


п42 астрономия икона п42 биология икона п42 география икона п42 математика икона п42 химия икона п42 компютри икона п42 физика икона п42 чужди езици икона п42 arts п42 археология икона
main body
Жълта Далия Пъзел Дърво на Парите Пъзел Боровинка Пъзел Слез Пъзел Диня Пъзел
Жълта Далия
Пъзел с чудна градинска Гергина
в жълто.
Дърво на Парите
Пъзел 40 парчета с цъфтящо Дърво на Парите.
Боровинка
Пъзел мозайка с плодчета от боровинка.
Слез
Пъзел мозайка с лековитото растение слез.
Диня Пъзел
Подредете картинката на вкусна диня.
games panel
main body
син планински минзухар Гарванов Лук Пъзел Полянка Пъзел Котенце Пъзел Пъзел Гущер
Син Минзухар
Пъзел на син Минзухар. Диво цвете.
Гарванов Лук
Флаш пъзел с картинка
на диво цвете.
Полянка
Мозайка пъзел с картинка от Дунавска равина.
Котенце
Онлайн пъзел със снимка на сладко малко коте.
Гущер
Мозайков пъзел с картинка на малък гущер.
games panel

Назад Градински Цветя Диви Цветя Дървета Пейзажи Растения Гъби Билки Плодове Влечуги Членестоноги Котки Животни Следва


interacrive greeting

Интерактивни имена и снимки на цветя,
растения и животни. Образователни игри по природознание.

Природни пъзели за имената и характеристиките на растения, цветя, дървета, билки, плодове и животни. Повече от 80 онлайн игри със снимки на различни природни творения, които могат да бъдат използвани за забавление и интерактивно проучване. Интерактивна природа. Образователни игри с картини от природата. Безплатни онлайн игри за изучаване на имената и свойствата на растенията и животните. Природните пъзели са игри с въртящи се квадратчета, които оформят красива картинка на чудни, странни, диви и забавни цветя, растения, животни и пейзажи. Това са малки флаш приложения, до 1 MB големина, които могат да се играят свободно в уеб браузър(интернет). Или да се изтеглят и да се събират. Флора и фауна пъзели с природни картинки вървят дори на среден клас настолни компютри, лаптопи или таблети. Версиите за сваляне не искат нищо за инсталиране, но са по големи, до 2MB. Онлайн пъзели с природа. Природните пъзели ще бъдат преведени на български в Етап 2 от развитието на Планета 42.

Всички природни пъзели (85):

nature holiday


interacrive greeting

П42 Природен Резерват.
Интерактивна Природа.

П42 Природен Резерват

"Природен Резерват" е безплатен уеб сайт с малки игри с разбъркани природни фотографии, които се играят онлайн в уеб браузър. Всички игри са безплатни и работят на компютри със среден клас, таблети и лаптопи, с инсталиран Flash Player. Откриването на имената в тази странна и прекрасна природа може да е забавно, тъй като се нуждае от малко взаимодействие, докато всички парчета от пъзела са подредени. Онлайн пъзелите също могат да бъдат полезни. Понякога отнема повече време, за да намерите имената на цветята от фотографията, отколкото да направите самата пъзел игра. Част от знанието е да научите името на растенията и да видите тяхната картина. Полезни уеб приложения със снимки и имена на цветя и растения. Всеки пъзел е посветен на едно природно творение, растение или животно. Това също е един интересен начин да научим за флората и фауната от природните картинки. И тъй като и с тези игри могат да се добият нови знание, при подреждане на вески един пъзел, играча получава +1 Ниво на Знание. Цветни пъзели - безплатни онлайн игри.

Природните пъзели са разделени в 12 категории според вида и таксономията на природното творение:
 • Пъзели с Градиснки Цветя - Тази колекция включва забавни онлайн природни пъзели с невероятни снимки на градински цветя.
 • Пъзели с Диви Цветя - Тази колекция включва онлайн природни пъзели със страхотни снимки на диви цветя.
 • Пъзели на Дървета - Тази колекция включва онлайн учебни пъзели с имена и снимки на великолепни дървета.
 • Пейзажни Пъзели - Тази колекция включва забавни природни онлайн пъзели със снимки на прекрасни пейзажи и земни творения.
 • Пъзели с Растения - Тази колекция включва забавни природни пъзели с удивителни снимки на растения и храсти.
 • Гъбени Пъзели - Тази колекция включва безплатни природни пъзели с впечатляващи снимки на гъби.
 • Билкови Пъзели - Тази колекция включва онлайн пъзели за изучаване на природата със забележителни снимки на билки и подправки.
 • Плодни Пъзели - Тази колекция включва безплатни онлайн природни пъзели с отлични снимки на вкусни плодове.
 • Пъзели с Влечуги - Тази колекция включва забавни безплатни природни пъзели със снимки на страхотни влечуги и гущери.
 • Пъзели с Членестоноги - Тази колекция включва забавни онлайн природни пъзели със снимки на странни членестоноги и насекоми.
 • Котешки Пъзелчета - Тази колекция включва онлайн природни пъзели с прекрасни снимки на много котки от нашия коткарник.
 • Пъзели с Животни - Тази колекция включва онлайн учебни природни пъзели със снимки на всички други животни, които не са котки - риби, птици и др., които ще бъдат отделени във времето.
 • Природознание - Образователни Игри по Природознание.
Уебсайтът Интерактивен Природен резерват включва: забавни пъзели за природата, онлайн пъзели за природата, планински пъзели, пейзажни пъзели, пъзели за животни, пъзели за котки, пъзели с цветя, пъзели за растения, пъзели с надписи и повече от 80 онлайн игри със снимки на различни природни творения, които могат да се използват за забавление и интерактивно проучване. Ето го и блога с Чудната Колекция Природни Пъзели.

nature holiday


g g

 Еделвайс Пъзел
Следваща Категория
a a


л л
а а

l3 l4
bg
Уикипедия
GardenStew Forum
bg
l1 l2

Flag Counter

Топ
Природни Пъзели


п42 психология икона п42 история икона п42 икономика икона п42 готвене икона п42 логика икона п42 дворни игри икона п42 поздравителни картички икона п42 природни пъзели икона p42 пъзел филми икона p42 пъзел игри икона
Готварски Игри
Планета 42 Игри 2024 | За Нас | Карта на сайта | Нива | Изтегляне | Новини | Безплатни Игри | Видео Игри
Празнични Игри