Биологически Игри
Химични Игри
Математически Игри


п42 астрономия икона п42 биология икона п42 география икона п42 математика икона п42 химия икона п42 компютри икона п42 физика икона п42 чужди езици икона п42 arts п42 археология икона
и и
Дърво на Химия онлайн Пъзел на Периодичната Система Пъзел на Атом онлайн Интересни Химични Съединения Метален Лов
Дърво на Химия
Какво включва химията. 18 теми в игра.
Пъзел Елементи
Интерактивна периодична
система.
Пъзел на Атом
От какво се състои атома. Подредете частите на атома.
Всекидневие
Интересни химични съединения от всекидневието.
Метален Лов
Забавна образователна аркадна игра.
г г
р р
Химични Съединения в Картинки Агрегатни Състояния Пъзел Алкали и алкалоземи Металоиди Неметали
Хим. Съединения
Изберете вярното име на химичното съединение.
Агр. Състояния
Подредете агрегатните състояния на H2O.
Алкали
Онлайн тест за Алкали и Алкалоземи.
Металоиди
Шифър метало-идни елементи и слаби метали.
Неметали
Съкровищница
с неметални елементи.
и и

Предишни Химични Игри Химични Учебни Пъзели Учебни Игри за Периодичната Таблица Класни Игри по Химия Химични Онлайн Игри за Деца Химични Онлайн Игри за Студенти Следващи Химични Игри

о о

Забавни учебни онлайн игри по химия.

Химични игри за опознаване и изследване на елементите. Повече от 10 онлайн игри, свързани с различни популярни химични теми, които могат да бъдат използвани за забавно, интерактивно обучение и упражнение. Игрите по химия с нива на знание са малки онлайн игри, до 1 MB, които включват пъзели, аркадни игри и плочки игри с подреждане или събиране на химичните елементи. Повечето видове метали и неметали са разделени в различни приложения, за да бъде по-лесно. С изключение на периодичната таблица пъзел, която е много трудна. Образователните игри по химия са подходящи инструменти за обучение, изследване, референции и развлечение. Безплатна онлайн класна стая по химия за деца и студенти. Забавни химични учебни игри, подходящи за онлайн уроци и интерактивни часове. Полезни уеб игри за химията.

Всички химични игри (12):

н н


о о

П42 Интерактивна Химична Лаборатория.

П42 Интерактивна Химична Лаборатория

"Интерактивната Химична Лаборатория" е свободен образователен уебсайт, който може да се използва за обучение, нови знания, справки и развлечение в уроците по химия. Всеки урок е малка игра и всички игри могат да се играят онлайн в уеб браузър безплатно и без регистрация. Те работят на среден клас компютри, таблети и лаптопи, с инсталирана флаш плейър. Както всички Планета 42 игри с нива на знания, когато бъдат завършени, химичните игри дават + 1 Ниво на Знание. Химията за колекциониране (версии за изтегляне), върви с вграден плеър, но нивата не се съхраняват в сайта, а на вашия компютър. Безплатни онлайн игри, тестове и пъзели, за популярни теми от химията в уеб браузър. Образователна Мултимедия Химия за деца и студенти. Забавни образователни игри по химия.

Химичните игри са разделени в 5 категории в зависимост от вида на играта и нивото на знанията:
  • Химични Пъзели - Тази колекция включва игри с влачене и пускане на различни обекти от интерес на химията.
  • Игри за Периодичната Таблица - Тази колекция включва всички учебни игри по химия за периодичната таблица на елементите и групите елементи.
  • Класни Игри по Химия - Тази колекция включва забавни игри по химия, подходящи за интерактивни уроци и упражнения в класната стая.
  • Химични Игри за Деца - Тази колекция включва всички образователни игри по химия за деца и ученици от 4-8 клас. Интерактивна химия за деца.
  • Химични Игри за Студенти - Тази колекция включва всички образователни игри по химия за 9 клас и нагоре, подходящи за студенти и възрастни. Интерактивна химия за студенти.
Уебсайтът Интерактивна Химична Лаборатория включва:
  • забанви игри по химия, онлайн химични игри, безплатни игри по химия, играй химични игри, игри за изучаване по химия, разблокирани химични игри, игри за химия с влачене и пускане, учебни игри по химия, образователни игри по химия, училищни игри по химия, химични научни игри, игри за урок по химия, игри по химия, упражнения по химия, малки химични игри, химични онлайн приложения, химични онлайн работни листове, онлайн дейности по химия, интерактивни класове по химия, интерактивни уроци по химия, интерактивна онлайн химия, интерактивни образователни игри за химия, минута за да спечели игри за химия, класни игри по химия, дъски за химични знания, тестове за химическа картина, игри с химични елемент, периодични таблични игри, игри за химични реакции, игри за смесване на химични елементи, химия за деца, химични игри за деца в предучилищна възраст, игри по химия за ученици, игри по химия за възрастни, повече от 10 онлайн игри , свързани с различни химични теми, които могат да се използват за забавно, интерактивно образование и обучение.
  • Блог с Уникална Колекция Химични Игри.
н н


g g

 Периодична Система Пъзел
Следваща Категория
a a


л л
а а

Flag Counter

Топ
Химични Игри


п42 психология икона п42 история икона п42 икономика икона п42 готвене икона п42 логика икона п42 дворни игри икона п42 поздравителни картички икона п42 природни пъзели икона p42 пъзел филми икона p42 пъзел игри икона
 
Планета 42 Свят с Игри 2019 | За Нас | Карта на сайта | Нива | Изтегляне | Новини | Безплатни Игри | Рисунки | Видео Игри