Планета 42 Хедър
Добре дошли на Планетата на Знанието! Играйте игри и ставайте по-умни. Завабна наука.


games frame
handy web
pinterest
sedmi4na igra

Previous Date
Пъзел на България Игра по География
Следваща Игра

Или Играй Случайна Игра днес и научи нещо ново!

Най-нови игри и други популярни творби.

Пъзел на слънчева система
Пъзел на клетката
Европа Пъзел 2019
Пъзел на Периодичната Система
Лесни Автомобилни Части
ramka nowiniПланета 42 Лого

П42 Научнопопулярни игри.
Играй за знание.

Повече от 700 забавни образователни игри за изследване на интересни и полезни теми от различни области на науката, Безплатни учебни игри, тестове и пъзели, които да използвате за онлайн уроци и интерактивни обучения. Завършете Планета 42 игрите и увеличавайте Ниво на Знание. Отключвайте Рангове и Значки. Образователни пособия - Интерактивни Образователни Дъски.

Забавно образование - Образователни Игри.

Учебни предмети с игри с нива на знание.


web web

web games
Планета 42 Образователни Игри са кратки учебни приложения за настолни компютри и лаптопи, с които се изследват и изучават популярни познания и любопитна информация, чрез взаимодействие.
Подходящи за забавление и разтоварванеа - Полезни за справки и образование. Забавни образователни игри за малки и големи. Безплатни онлайн игри за интерактивни обучения по всички учебни предмети. Играйте игри и ставайте по-умни. Онлайн учебни игри със забавни уроци и интерактивни упражнения. Научно популярни игри. Игри с нива на знание. Училищни игри.

Колекцията се състои от забавни аркадни игри с елементи на знание. Интерактивни пъзели с научни данни, направени като мърдащи обекти. Безплатни тестове с картинки за оценка и самооценка. И други гатанки, мозайки и главоблъсканици, които ще увеличават вашето Ниво на Знание и ще ставате по-умни. Също така, високите нива отключват забавни Рангове и скрити игри.
Всяка "Gamemorph" игра дава +1 Ниво, дори поздравителните картички.

Не се изисква регистрация, всичко става лесно, бързо, безплатно и на място. Онлайн игрите изискват инсталиран флаш плеър. Версиите за изтегляне не изискват нищо, те включват играта с вграден плеър и с локални Нива. Сайтът е създаден за достъпно образование и любознателност. Всеки месец се разработва нова игра. Планета 42 - Планетата на Знанието | Образователни Игри

Сайтът Планета 42 (П42) се класира в следните категории: забавни образователни игри, български образователни сайтове, образование, учебни помагала, образователни сайтове, интерактивно образование, онлайн образование, топ 100 образователни сайтове в България, онлайн уроци, интерактивни обучения, най интересните български сайтове, бг сайтове за игри, научно популярни сайтове, 100 от най-добрите безплатни образователни сайтове, български сайтове свързани с образованието, образователни сайтове за деца, учебни сайтове, сайтове за учене, безплатен образователен софтуер, сайт за учене на уроци и др.
free handy


Стрелка нагоре
Полезни Уеб Игри

Flag Counter 
Знам за 7
Знание БГ
Нореан - Портал за Форумен Роулплей
BGtop
NTtop
BGtop100
Гласувайте за моя сайт в БГ чарт
Гласувай за мен в BGTop100.com