Игри за Изкуства
Психологически Игри
ИТ Игри


п42 астрономия икона п42 биология икона п42 география икона п42 математика икона п42 химия икона п42 компютри икона п42 физика икона п42 чужди езици икона п42 arts п42 археология икона
и и
Тематично Дърво на Психологията Противоположни Емоции Пирамида на Маслоу Моят Най-Добър Приятел Четири Поведения
Дърво на Психологията
18 предмета на психологията.
Емоции
Противоположни емоции. Забвана онлайн игра.
Пирамида на Маслоу
Йерархия на нуждите на човека.
Моят Най-Добър Приятел
Забавна настолна игра със зарове.
Четири Поведения
4 реакции на една ситуация.
г г
р р
Четири Темперамента Приключение Персонални Нагласи Майка и Дъщеря оптическа илюзия Анти Стрес Пространствени Представи
Земите на Ву
Четирите вида темперамент в забавно куестче.
Замъци
Превземете замъците. Игра с карти.
Двусмислие
Подредете пъзела
и открийте две различни жени.
Анти Стрес
Победете стресс чудовищетo. Аркадна игра.
Тримерни Фигури
Проверете своите пространствени умения.
и и

Назад Игри Пъзели Игри Мозайки Оптични Илюзии Игри с Плочки Аркадни Игри Игри с Карти Приключения Настолни Игри Визуални Тестове Тестове Психологически игри за 6ти клас Психологически игри за 9 клас Следва

о о

Безплатни онлайн учебни игри по психология.

Психологически игри за изучаване и изследване на съзнанието. Игрите за знания по психология са малки онлайн игри до 1 MB, които включват пъзели, настолни игри, приключенски и мозаечни игри, игри с карти и забавни тестове за интересни явления на ума, личността и творчеството, които се появяват в абстрактния свят, в който хората също живеят. Редица психологически проучвания са направени по забавен интерактивен начин за изучаване и практикуване на психологията. Игрите за учене по психология са подходящи инструменти за обучение, образование, референции и забавление. Те могат да се играят в училище, у дома, за интерактивни и забавни уроци. Минута, за да спечелите игри. Забавни образователни игри.

Всички психологически игри (20):

н н


о о

П42 Пси Храм. Интерактивно Спускане в Съзнанието.

P42 Psi Temple

"Интерактивното Спускане в Съзнанието" е безплатен уеб сайт за онлайн образование с кратки игри, тестове и пъзели, предназначени да включват едно или повече понятия от психологията, заглавия или теми, в забавен ангажиращ вид. Те са подходящи инструменти за онлайн класове, интерактивно обучение, учебни часове, изпити, референции и домашно образование, както и за забавление. Игрите от клас психология са малки флаш приложения с размер до 1-2 MB, които могат да се играят онлайн в уеб браузъра или да се изтеглят за използване без интернет. Всички игри могат да се играят без регистрация. Те ще работят на средни класове компютри, лаптопи и таблети, с инсталиран флаш плейър. Подобно на всяка игри от Планета 42, при завършване се постига +1 Нивo на Знание. Колекционерските игри по психология (Версии за изтегляне) вървят с вграден плейър, но нивата не се записват на уебсайта на Интерактивното Спускане в Съзнанието. Образователна мултимедийна психология за деца и възрастни. Свободни за игра и изтегляне. Изучаване на психологията чрез взаимодействие.

Психологическите игри са разделени в 12 категории в зависимост от вида на играта и степента на познание:
 • Психологическите пъзели включват систематизирани знания от психологическата наука в игри за плъзгане и пускане.
 • Психологически Мозайки представляват подобни на табла, които висят в училищната класна стая, но елементите се премахват от диаграмата и играчът трябва да ги постави на правилните места. Те могат да бъдат използвани или за изучаване, или за тестване на изучени знания.
 • Оптичните илюзии са снимки на скрити предмети и невъзможни фигури, разделени в 40 въртящи се квадрата, за да се подредят и да завършат пълната картина.
 • Игрите с плочки на Бидструп включват карикатури със сцени, където играчът трябва да постави плочката на правилния номер.
 • Аркадните игри обикновено включват игра с клавиатура, преминаване през обекти и контрол на невронни кораби, докато търсят знания за психологията.
 • Игрите с карти включват забавни игри с психологически карти. С Quest Games играчът търси и събира предмети и разкрива интересни теми от психологията, в художествени пейзажи.
 • Настолни игри с зарове и в психологически контекст. С Визуалните тестове играчът изпълнява симулации на известни психологически задачи, които ще оспорят мисленето.
 • Тестовете по психология включват въпроси и отговори за оценяване на ученици и студенти по паралелки по психология, както и за лично проучване.
 • Психология за 6-ти клас, включително психология за деца.
 • Психология за 8-ми клас.
 • Психология за 9-и клас и по-горе, включително психология за възрастни.

Интерактивното Спускане в Съзнаниетовключва: учебни игри за забавление по психология, забавни образователни психологически игри, онлайн учебни игри, онлайн образователни игри, забавни училищни игри, онлайн училищни игри, безплатни образователни игри, безплатни учебни игри, безплатни училищни игри, уроци с игри, онлайн образователни игри, безплатни онлайн игри, забавни образователни игри, забавни онлайн игри, забавни класни игри, психология с игри, забавна психология с игри, онлайн игри по психология, игри за психология, образователни психологически игри, интерактивни онлайн класове, интерактивни табла за знания, интерактивни класове по психология, тестове по психология, онлайн психологически тестове, онлайн тестове по психология и други. Блог с Интересна Колекция Психологически Игри.

н н

g g

Психологическо Дърво Мозайка
Следваща Категория
a a


л л
а а


й й
bg
Wikipedia
Discovery
Rousse Regional Library
Gamemorph
bg
н н

Flag Counter

Топ
Психология Екран


п42 психология икона п42 история икона п42 икономика икона п42 готвене икона п42 логика икона п42 дворни игри икона п42 поздравителни картички икона п42 природни пъзели икона p42 пъзел филми икона p42 пъзел игри икона
 
Планета 42 Игрален Свят 2019 | За Нас | Карта на сайта | Нива | Изтегляне| Новини | Блог | Рисунки | Графики | Google+