П42 Игри
Математически Игри
П42 Игри

Използвай Калкулатор на Проценти Онлайн

Назад Математически Пъзели Математически Аркади Математически Куестчета Математически Класни Игри Интерактивни Работни Листи Игри за Умножение Геометрични Игри Математически Калкулатори Вероятностни Игри Математически Тестове Математика за Деца Математика за Студенти Следваща Игра

За да играете онлайн натиснете екрана от горе и след това бутон старт.
Или можете да изтеглите играта и да играете офлайн.u3 u3

Забавно смятаен на проценти със онлайн математическа игра.

"Калкулатор на Проценти" е интерактивна образователна дъска, използвана за изчисления в 5 области, в които се използва процент. Може също да бъде използвана за намиране на определена стойност, която трябва да бъде изчислена, например при намирането на отстъпки за продукти, количество на бонус при храни и напитки, банкови лихви и нива в игри. Ако се чудите колко ще получавате всеки месец от парите си в депозит, щракнете върху иконата "Депозит". Въведете парите, които сте спестили в най-лявото зелено поле. След това въведете процента на банката даден на брошурата в следващото зелено поле. Кликнете "Изчисли" и се наслаждавайте. Използвайте тази дъска да изчислявате различни проценти при необходимост. Вижте къде се позлват проценти. Версията за сваляне включва изпълним файл за Windows операционна система само с локални нива. Ако играта се спечели онлайн, получавате +1 Ниво на Знание и също могат и да се отключат рангове и титли за образователните постижения на играча. Приложението е безплатно и не се изисква регистрация за да се играе. Играта е част от Забавната Интерактивна Математика - образователни инструменти.

Калкулатор на Проценти игрова картинка

l2 tt2


u3 u3

Как се играе Калкулатор на Проценти.

Винаги има 3 стойности при изчисляването процент. Това са Голямото число, Малкото число и самия процент. Може да въведете две от тези стойности и да намерите третата. Това се прави от "Подсказките" в приложението. За да спечели играта и да получите ново Ниво на Знание, трябва да се направят изчисления за всички пет области, където се използва процент. Двете зелени полета в ляво са местата където се въвеждат стойностите. Кликнете там и използвайте клавиатурата. След това щракнете върху бутона "Изчисли", и стойността ще се появи в третото най-дясно зелено поле. Използвайте бутона "Next" или иконата на областта, за да изчислите и останалите.

Калкулатор на Проценти екран

l2 tt2

u3 u3

Съдържание на приложението:

Включените в калкулатора възможности за изчисляване на процент са:

Изчисляване на отстъпка на продукти и услуги.
Изчисляване на бонус и гратис продукти.
Изчисляване на месечна лихва от депозит.
Изчисляване на сумата за връщане от заем.
Изчисляване на увеличение на умение.
Calculate Discount
Calculate Bonus
Calculate Deposit
Calculate Loan
Calculate Level

l2 tt2


Коментари (Блогър)

Сваляне

Назад Горе Следва картинка

 
Етикети: , , , , ,
Планета 42 Игри | За Нас | Карта на сайта | Нива | Изтегляне | Новини | Безплатни Игри | Рисунки | Видео Игри