П42 Игри
История и Цивилизация с Игри
П42 Игри

Играй Историческата Игра Онлайн

Назад Исторически Пъзел Игри Исторически Игри Мозайки Исторически Аркадни Игри Исторически Състезателни Игри Исорически Картографски Игри Архитектурни Игри Древноисторически Игри Исторически Игри с Карти Исторически Флагове Исторически Приключенски Игри Исторически Игри с Обличане Исторически Игри със Стрелба Исторически Туристически Игри Игри с Исторически Фигури Пъзели с Чудесата на Света Онлайн Исторически Тестове Интерактивна История за 4 клас Интерактивна История за 6 клас Интерактивна История за 9 клас Следва

За да играете онлайн натиснете екрана от горе и след това бутон старт.
Или можете да изтеглите играта и да играете офлайн.и и

10 разбойници на Дивия Запад в забавна учебна историческа игра.

"Бандити в Дивия Запад" е безплатна онлайн игра с нива на знание за изучаване на Дивия Запад. Безплатна онлайн игра за 8 известни стрелци от Дивия Запад. Каубойска игра със стрелба с популярни разбойници на Стариа Америца. Забавна образователна игра по история, подходяща за онлайн уроци и интерактивни обучения. Минута за спечелване игра.

Тази забавна учебна игра, включва следните бандити:
  • Джеси Джеймс.
  • Франк Джеймс.
  • Лора Булйън.
  • Блек Джек.
  • Боб Далтън.
  • Ike Clanton.
  • Буч Касиди.
  • Хлапето на Били.
Програмен код от Ого Боб. Картинки от pixabay.com.

Бандити в Дивия Запад Картинка

г г


р р

Как се играе Бандити в Дивия Запад.

Това е класическа каубойска игра със стрелба, където манекените са известни исторически бандити на Дивия Запад. Използвайте мишката за прицелване и стрелба. Принудително презареждане с клавиш "r". Направете 42 000 $ от наградите на разбойниците, за да спечелите играта. Не губете всичките си шапки.

Постижения:
Да знаете поне 2 гангстера от Дивия Запад и да вземете +1 Ниво на Знание.
Трудност: Средна.

Бандити в Дивия Запад екран на играта

а а

й й

Тема на урока: Бандити в Дивия Запад.

Американските 1800 г. са били времена на сила и беззаконие. Споровете са уреждани с дуели и престрелки, а огромните нови земи са скривалище за много крадци и разбойници. За известно време, продължило по-малко от половин век, мъжете и жените са опаковали живота си и се отправили на запад, за да намерят нова свобода. Свободата, намерена на запад, допринесла за американската мечта за някои, докато други се възползвали от тази свобода и се превърнали в живот на хазарт, пиене и борба с пистолет. Мъжете, които са се опитвали да им се противопоставят, също са били издръжливи, а когато се сблъскват с дивите хора на Запада, някои от най-големите истории стават легенди. Ето някои от най-популярните престъпници:

1. Джеси Джеймс - Джеси Уудсън Джеймс (5 септември 1847 г. - 3 април 1882 г.) е американски разбойник, бандит и влак-разбойник, партизанин и лидер на Джеймс-младата банда.

2. Франк Джеймс - Александър Франклин Джеймс (10 януари 1843 г. [1] - 18 февруари 1915 г.) беше войник на Конфедерацията, партизанин и разбойник. Той е по-големият брат на извънземния Джеси Джеймс и също е част от Джеймс-младата банда.

3. Лора Булйън - Лора Булйън (октомври 1876 г. - 2 декември 1961 г.) е извън закона на Стария Запад. През 1890-те години LauraBullion е член на групата на Wild Butch на Butch Cassidy; Кохортите й бяха съучастници, включително Сънданс, „Блек Джек“, Кечъм и Кид Къри.

4. Блек Джек - Том Едуард Кетчум (31 октомври 1863 - 26 април 1901 г.), известен като Блек Джек, беше каубой, който по-късно се превърнал в престъпление.

5. Боб Далтън - Робърт Ренник Далтън (13 май 1869 - 5 октомври 1892 г.), по-известен като Боб Далтън, беше
американски разбойник в американския Стар Запад. Той водеше бандата на Далтън.

6. Ike Clanton - Джоузеф Исак Клантън (1847 - 1 юни 1887 г.) е член на свободна асоциация на разбойници, известни като Каубоите.

7. Буч Касиди - Робърт Лерой Паркър (13 април 1866 г. - 7 ноември 1908 г.), по-известен като Буч Касиди, беше американски разбойник на влака и банков обирджия, и лидер на банда престъпници, известни като "Дивата китка" в американския Стар Запад.

Били Хлапето - Били Хлапето (Хенри Маккарти 17 септември или 23 ноември 1859 - 14 юли 1881, също известен като Уилям Х. Бони) е американски Дивозападен стрелец. Участвал е в войната на щата Линкълн в Ню Мексико.

Jesse James
Frank James
Laura Bullion
Black Jack
Bob Dalton
Butch Cassidy

п42 п42


Коментари (Блогър)

Сваляне

Назад Горе Следва картинка

 
Етикети: , , , , ,
Планета 42 Игри | За Нас | Карта на сайта | Нива | Изтегляне | Новини | Безплатни Игри | Рисунки | Видео Игри