П42 Игри
Поздравителни Картички
П42 Игри


Играй Деня на Влюбените Онлайн

Назад Януари Февруари Март Април Май Юни Юли Август Септември Октомври Ноември Декември Следва

За да играете онлайн натиснете екрана от горе и след това бутон старт.


Свети Валентин празнична игра.

Таблица на Съдържанието:
"Игра за Деня на Влюбените" е онлайн тематична игра, за отбелязване деня на Свети Валентин 14 Февруари.
Посетете най-популярните романтични места, за да откриете Купидонетата. Има 9 снимки с романтични места. Щракнете върху някоя от тях, за да я отворите. Едно Купидонче ще започне да шава наоколо. Проследете го с мишката и го цъкнете, за да го изпратите в инвентара си в ляво. Когато всички 9 купидончета се събират играта приключва и играчът се поздравява по случай прекрасния празник. Романтични снимки: 1. Верона - Балкона на Ромео и Жулиета. 2. Париж - Мостът на Заключената Любов. 3. Швейцария - St. Mortiz. 4. Гърция - Санторини. 5. Испания - Майорка. 6. Малдивите. 7. Япония - Киото. 8. Сейшелите - островът на любовта. 9. от романтичния телевизионен сериал. Гледайте геймплей филмче на играта в You Tube.
Легенди:
От Wikipedia, свободната енциклопедия. През 18-ти век в Англия, денят се превърща в повод, в който любителите изразяват любовта си един към друг чрез подаряване на цветя, предлагащ сладкарски изделия, както и изпращане на поздравителни картички, известни като "валентинки". В Европа, на Свети Валентин се дава ключ, като романтичен символ и покана да отключите сърцето на даващия.
В Китай, общата ситуация е човекът дава шоколад, цветя или и двете на жената, която обича. Там Деня на влюбените се нарича фестивал на влюбените. Така нареченият "Китайски Свети Валентин" е Qixi фестивал, честван на седмия ден от седмия месец от лунния календар.
В Финландия Денят се нарича Ystavanpaiva което се изразява в "Деня на приятел". Както показва името, този ден е повече за запомнянето на приятели. В Естония Денят се нарича sobrapaev, което има същото значение.
В Индия, в древността е имало традиция за обожаващи Kamadeva, господарят на любовта.
В някои страни от Латинска Америка, Свети Валентин е известен като "Диа дел Amor Y Амистад" (Ден на любовта и приятелството).
Във Филипините, Деня на влюбените се нарича Araw ng mga Puso ("Hearts Day"), и се празнува по същия начин, както е на Запад.
В Португалия "Dia дос Namorados" (любовник Day / Ден на Enamoured).
В Южна Корея, жените дават шоколад на мъже на 14 февруари, а мъжете дават бонбони за жени на 14 март (White Day).
В Испания, Свети Валентин е известен като "Сан Валентин" и се празнува по същия начин, както в Обединеното кралство.
Chestit Sveti Valentin kartinka ot igrataНазад Горе Следва


 
Етикети: , , , , ,
Планета 42 Свят с Игри | За Нас | Карта на сайта | Нива | Изтегляне | Новини | Безплатни Игри | Рисунки | Видео Игри