П42 Игри
Готварски Игри
П42 Игри

Играй Готварската Игра Онлайн

Назад Онлайн Готварски Пъзели Интерактивни Онлайн Готварски Рецепти Онлайн Игри с Храни Онлайн Готварски Игри за Деца Следва

За да играете онлайн натиснете екрана от горе и след това бутон старт.
Или можете да изтеглите играта и да играете офлайн.и и

Интерактивни Видове Вино.

4 вида вино в забавна онлайн учебна игра за напитки. Сортирайте чашите вино в правилния тип вино. Кулинарно приложение за изучаване на основните видове вина, подходяща за онлайн уроци и интерактивни обучения. Забавна образователна игра за напитки.

4те основни вида вино са:
  • Червено вино (Каберне);
  • Бяло вино (Шардоне);
  • Розово вино (Розе);
  • Пенливо вино (Шампанско).
Интерактивни Видове Вино

г г


р р

Как се играе Видове Вина Пъзел.

Пригответе виртуална Видове Вина Пъзел в 7 етапа, като изберете съставките. В първия етап трябва да изберете състоянието и количеството на главния продукт - граха. Има 4 възможни избора, маркирайте един и кликнете върху него. След това на следващия етап има още четири възможни съставки и така нататък. Нивото на вкусност ще покаже колко добре е приготвено ястието. Отляво е пълната рецепта с избрани съставки и действия.

Постижения:
Да знаете 4 вида вино и да получите +1 Ниво на Знание.
Трудност: Лесна.

Интерактивни Видове Вино

а а


й й

Тема на урока: Видове Вино.

Въпреки че има много видове вина според гроздето, региона и технологията за неговото производство, има 4 най-основни вида вина.

Червено вино (каберне). Червеното вино е вид вино, произведено от тъмно оцветени (черни) сортове грозде, като каберне. Действителният цвят на виното може да варира от интензивно виолетов, типичен за младите вина, до тухленочервен за зрели вина и кафяв за по-стари червени вина.

Бяло вино (Шардоне). Бялото вино е вид вино, което се ферментира без контакт с кожата. Цветът може да бъде сламеножълт, жълто-зелен или жълто-златист. Произвежда се чрез алкохолна ферментация на неоцветената пулпа от грозде, която може да има кожа от всякакъв цвят.

Розово вино (Розе). Розе е вид вино, което включва част от цвета от гроздовите кожи, но не е достатъчно, за да го квалифицира като червено вино.

Пенливо вино (Шампанско). Пенливото вино е вид вино със значителни нива на въглероден диоксид в него, което го прави газирано. Докато тази фраза обикновено се отнася до шампанското, страните от ЕС законно запазват този термин за продукти, произведени изключително в региона на Шампан, Франция.


red wine png
white wine png
pink wine 3 png
sparkling wine png

п42 п42


Коментари (Блогър)

Изтегли

Назад Горе Следва

Етикети: , , ,
Планета 42 Игри | За Нас | Карта на сайта | Нива | Изтегляне | Новини | Безплатни Игри