П42 Игри
Астрономически Игри
П42 Игри

Играй Мъглявина Карина Пъзел Онлайн

Назад Пъзели Мозайки Пъзели Picture Пъзели Игри с Луни Астрономи Аркадни Игри Лабиринти Игри с Карти Приключенски Игри Настолни Игри Симулатори Онлайн Тестове Тестове с Картинки Астрономия 6 клас Астрономия 9 клас Следва

За да играете онлайн натиснете екрана от горе и след това бутон старт.
Или можете да изтеглите играта и да играете офлайн.и и

Приказната мъглявина Карина в забавна онлайн учебна игра по астрономия.

"Мъглявина Карина Пъзел" е безплатна онлайн игра с нива на знание, в която да съберете картината на мъглявината Карина. Астрономическа образователна онлайн игра за голяма сложна област от ярка и тъмна мъглявина в съзвездието Карина. Учебна игра, подходяща за онлайн уроци и интерактивно обучение. Част от Интерактивната Астрономична Обсерватория - образователни инструменти.

Тази забавна учебна игра може да отговори на някои от следните въпроси:
  • Как изглежда мъглявината Карина?
Мъглявина Карина Пъзел картинка

г г


р р

Как се играе Мъглявина Карина Пъзел.

Натиснете върху квадратчетата за да ги завъртите. Една от 4те позиции е вярна. Напаснете всички квадрати за да се получи общата картинка на мъглявината Карина. Натиснете "hint" за помощ.

Постижения:
Да знаете за мъглявината Карина и да спечелите +1 Ниво на Знание.
Трудност: Много лесна.

Мъглявина Карина Пъзел екран

а а

й й

Тема на урока: Мъглявина Карина.

Мъглявината Карина, известна също като "Голямата мъгляванина " или "Мъглявината Ета Карина", е огромна, сложна област от ярка и тъмна мъглявина в съзвездието Карина и се намира в ръкава на Карина-Стрелец. Мъглявината се намира на разстояние между 6500 и 10 000 светлинни години от Земята. Мъглявината е една от най-големите дифузни мъглявини в нашите небеса. Въпреки че тя е четири пъти по-голяма и дори по-ярка от известната мъглявина Орион, мъглявината Карина е много по-малко известна поради неговото местоположение в южното небе. Той е открит от Никола-Луи де Лакайл през 1752 г. Image Credit: НАСА, ЕКА, М. Ливио и 20-годишния отбор на Хъбъл (STScI).

п42 п42Коментари (Блогър)

Сваляне

Назад към Всички Игри Горе Следва

 
Етикети: , , , , ,
Планета 42 Игри | За Нас | Карта на сайта | Нива | Изтегляне | Новини | Безплатни Игри | Рисунки | Видео Игри