П42 Игри
Астрономически Игри
П42 Игри

Играй Онлайн

Назад Пъзели Мозайки Пъзели Picture Пъзели Игри с Луни Космически Проби Аркадни Игри Лабиринти Игри с Карти Приключенски Игри Настолни Игри Симулатори Онлайн Тестове Тестове с Картинки Астрономия 6 клас Астрономия 9 клас Следва

За да играете онлайн натиснете екрана от горе и след това бутон старт.
Или можете да изтеглите играта и да играете офлайн.и и

Какво може да се случи на Земята след 700 години.

"Сатаяс: Обратно до Земята" е безплатна онлайн игра космическа стратегия за колонизиране на планети, строеж на сгради, събиране на ресурси, изследователски технологии, изграждане на флота, изследване на звездната системата на и намиране на начин да се върнете на Земята след 700 години, за да разберете какво може да стане с човека. Играта има всичко стандартни елементи на походова стратегия

Сатаяс: Обратно до Земята картинка

г г


р р

Как се играе Сатаяс: Обратно до Земята.

Играта започва на звезната системата, където има 5 планети за колонизиране. Има 6 вида ресурси и всяка планета има увеличен добив на един от тях, така че изборът на първата планета е от решаващо значение. На планетата има малък червен бутон под името, за да се колонизира, ако има поне един колониален кораб във флота. В системния изглед на звездата има 9 технологии, които ще отключат изграждането на нови структури на планетите за повече ресурси и кораби, за да се изследва близкото пространство. Когато колонизирате първата си планета, кликнете върху бутона "End Turn", за да премине времето и да съберете ресурсите, както при всяка походова стратегия. Под бутона "End Turn" има още два бутона. Отивайки "Out Sataias" се изискват някои специфични сгради, които ще бъдат изградени на планетите. Някъде има технология за изграждане на последната сграда и отиване в Слънчевата система. Също така извън системата има свободни ресурси, специални места, които трябва да бъдат претърсени от корабите на Тракерите и някои неизвестни враждебни флоти. Когато се биете с враждебните флоти, се уверете, че имате повече Сентинели, отколкото техните Бойци и повече бойци, отколкото техните сентинели. С прости думи бойният кораб е модификаторът на щетите, а корабите "Сентинел" са модификаторът на хит точките. Така че трябва да останете с поне една точка, за да спечелите битка.

Сатаяс: Обратно до Земята екран 2

Планетната гледка е мястото, където строите сгради и кораби за ресурси и изследване. Преди всичко, ще се нуждаете от повече население, за нов колониален кораб и сградата за това е сравнително евтина. Също така ще бъде необходим Starport за изграждането на колониялен кораб. Тогава всички останали сгради ще станат важни в даден момент, така че даването на приоритет е трудна логическа задача, имайки предвид, че имате само 700 години, за да постигнете целта на играта. Планетарният щит може да спаси колонията от случайно събитие, което може да се появи на някои от края на ходовете. Фабриката произвежда повече стомана. Лабораторията дава повече наука на ход, за да се ускорят всички проекти. Следва кристалната мина. Необходими са кристали за корабните двигатели и стоманата е необходима за корабния корпус. Правителствената сграда произвежда повече пари. Изграждането и на всяка планета е най-важно, тъй като всичко се нуждае от пари, за да бъде произведено. След това е компресорът, който генерира повече енергия. Следващата конструкция е кристалната порта и само планетата Меса може да построи последната сграда: стартера.

Сатаяс: Обратно до Земята екран

а а

й й

Съдържание на приложението:

През 2018 година към Слънчевата система се приближава огромен източник на енергия, който започва да поврежда действието на всички технологии базирани на магнетизма. Български учен, в супер строго секретната научна лаборатория в Русе успява да разработи колонизиращ кораб, снабден с ултра яки гравитационни двигатели, който трябва да достигне до наскоро откритата аномалия, 3 парасека навътре от последно откритата планета Седна. Сега корабът се е озовал в неизвестната система Сатаяс и трябва да се разбере какво е станало със Земята. Това ще е възможно само преди 2750 година, преди странната аномалия да се разпадне и изчезне!


п42 п42


Коментари (Блогър)

Сваляне

Назад към Всички Игри Горе Следва

 
Етикети: , , , ,
Планета 42 Игри | За Нас | Карта на сайта | Нива | Изтегляне | Новини | Безплатни Игри | Рисунки | Видео Игри