П42 Игри
Изкуство и Хоби с Игри
П42 Игри


Играй Бурята на Галилейското Езеро Пъзел Онлайн

Назад Онлайн Арт Пъзели Онлайн Викторини за Изкуство Онлайн Класове по Изкуствознание Архитектурни Онлайн Игри Онлайн Лабиринти за Изкуство Онлайн Картинни Игри Онлайн Игри с Песни Онлайн Музикални Игри Онлайн Игри за Книги Скулптурни Онлайн Игри Онлайн Игри за Цветове Онлайн Игри за Свързване на Точки Онлайн Арт Тестове Онлайн Игри по Изкуствознание за Деца Онлайн Игри по Изкуствознание за Студенти Следва

За да играете онлайн натиснете екрана от горе и след това бутон старт.
Или можете да изтеглите играта и да играете офлайн.и и

Рисунката Бурята на Галилейското Езеро в Картинен Пъзел.

"Бурята на Галилейското Езеро Пъзел" е безплатна онлайн игра с нива на знание, за популярната картина на Рембранд ван Рейн , Бурята на Галилейското Езеро. Подредете пъзела с 40 квадратни парчета от рисунката Бурята на Галилейското Езеро на Рембранд ван Рейн онлайн. Интерактивно упражнение за запознаване с известни картини по изкуствознание. Забавна образователна игра, подходяща за онлайн уроци, интерактивни обучения и домашни по рисуване. Картинен Пъзел.

Тази забавна учебна игра включва следните данни:
  • Име на картината: Бурята на Галилейското Езеро.
  • Художник: Рембранд ван Рейн.
  • Година на рисунката: 1633 г.
  • Вид живопис: Маслени бои.
  • Прогнозна цена през 2023: 500 000 000 USD
Бурята на Галилейското Езеро Картинен Пъзел

г г


р р

Как се играе Бурята на Галилейското Езеро Пъзел.

Картината Бурята на Галилейското Езерото е разделен на 5 реда и 8 колони, образуващи 40 квадрата. Кликнете на квадрата, за да го въртите, докато всички квадрати паснат на оригиналното изображение. Бутонът "hint" може да се натисне, за да разкрие несортираните парчета. Разкривайки повече площи на картината, ще покажете допълнителна информация за рисунката на Рембранд ван Рейн .


Постижения:
Да знаете 1 картина на Рембранд ван Рейн и да получите +1 Ниво на Знание.
Трудност: Лесна.

Бурята на Галилейското Езеро Картинен Пъзел Екран

а а

u3 u3

Тема на урока: Картината Бурята на Галилейското Езеро.

Бурята на Галилейското Езеро е картина с маслени бои върху платно от 1633 г. на холандския художник от Златния век Рембранд ван Рейн. Тя е класифицирана като историческа картина и е сред най-големите и най-ранните творби на Рембранд. Закупен е от Бърнард Беренсън за Изабела Стюарт Гарднър през 1869 г. и е бил изложен в музея на Изабела Стюарт Гарднър в Бостън преди да бъде откраднат през 1990 г., но все още е изчезнал.

Картината изобразява библейското събитие, в което Исус успокоява бурята на Галилейското езеро, както е описано в четвърта глава на Евангелието от Марк. Това е единственият морски пейзаж на Рембранд. Картината във вертикален формат показва изглед отблизо на учениците на Христос, борещи се неистово срещу силната буря, за да си възвърнат контрола над своята рибарска лодка. Огромна вълна удря носа и разкъсва платното. Вижда се как един от учениците повръща отстрани. Друг, гледащ директно към зрителя, е автопортрет на художника. Само Христос, изобразен вдясно, остава спокоен.

l2 tt2


Коментари (Блогър)

Изтегли

Назад Горе Следва


 
Етикети: , , , , ,
Планета 42 Игри | За Нас | Карта на сайта | Нива | Изтегляне | Новини | Безплатни Игри | Рисунки | Видео Игри