П42 Игри
Изкуство и Хоби с Игри
П42 Игри

Играй Арт Играта Онлайн

Назад Онлайн Арт Пъзели Онлайн Викторини за Изкуство Онлайн Класове по Изкуствознание Архитектурни Онлайн Игри Онлайн Лабиринти за Изкуство Онлайн Картинни Игри Онлайн Игри с Песни Онлайн Музикални Игри Онлайн Игри за Книги Скулптурни Онлайн Игри Онлайн Игри за Цветове Онлайн Игри за Свързване на Точки Онлайн Арт Тестове Онлайн Игри по Изкуствознание за Деца Онлайн Игри по Изкуствознание за Студенти Следва

За да играете онлайн натиснете екрана от горе и след това бутон старт.
Или можете да изтеглите играта и да играете офлайн.и и

Картината Мона Лиза и информация за нея в забавен онлайн пъзел за изкуство.

"Мона Лиза Пъзел" е безплатна онлайн игра с нива на знание, за най-популярната картина на Леонардо да Винчи, Мона Лиза живопис. Малка забавно-образователна игра пъзел за настолни компютри, лаптопи и таблети, която може да се играе и в уеб браузър. Образователното табло по изкуства включва 40 квадратни парчета, оформящи картината, с които да се играе. Играта е част от Итерактивното Ателие за Креативност - образователни инструменти.

Тази забавна мултимедия, може да отговори на някои от следните въпроси:
1. Коя е най-известната картина на Леонардо да Винчи?
2. Когато е рисувана Мона Лиза?
3. Кой нарисува Мона Лиза?
4. Какъв е видът на картината Мона Лиза?
5. Каква е приблизителната цена на Мона Лиза живопис?

Мона Лиза Пъзел картинка

г г


р р

Как се играе Мона Лиза Пъзел.

Картината е разделен на 5 реда и 8 колони, образуващи 40 квадрата. Кликнете на квадрата, за да го въртите, докато всички квадрати паснат на оригиналното изображение. Бутонът "hint" може да се натисне, за да разкрие несортираните парчета. Разкривайки повече площи на картината, ще покажете скрита информация в дясно.

Постижения:
Да знаете 1 картина на Леонардо да Винчи.
При победа, играчът получава +1 Ниво на Знание.
Версията за изтегляне(най-долу на страницата) включва изпълним файл за Уиндоус с локални Нива.

Мона Лиза Пъзел екран

а а

u3 u3

Тема на урока: Картината Мона Лиза.

Мона Лиза е половин портретна картина на италианския възрожденски художник Леонардо да Винчи, описан като "най-известният, най-посещаваният, най-писаният, най-песният, най-пародираното произведение на изкуството в свят. " Мона Лиза е и една от най-ценните картини в света. Той държи рекорда на Гинес за най-високата известна застрахователна оценка в историята на 100 милиона долара през 1962 г. (еквивалент на 650 милиона долара през 2018 г.).

Картината е портрет на Лиза Жерардини, съпругата на Франческо дел Джокондо и е в масло върху бяла топола в Ломбардия. Смята се, че е рисувана между 1503 и 1506 г .; Леонардо обаче може да продължи да работи по него още през 1517 г. Последните научни изследвания показват, че не биха започнали преди 1513 г. Той е придобит от крал Франсис I и сега е собственост на Френската република. в Лувъра в Париж от 1797 година.


l2 tt2


Коментари (Блогър)

Изтегли

Назад Горе Следва

 
Етикети: , , , , ,
Планета 42 Игри | За Нас | Карта на сайта | Нива | Изтегляне | Новини | Безплатни Игри | Рисунки | Видео Игри