П42 Игри
Изкуство и Хоби с Игри
П42 Игри

Играй Арт Играта Онлайн

Назад Онлайн Арт Пъзели Онлайн Викторини за Изкуство Онлайн Класове по Изкуствознание Архитектурни Онлайн Игри Онлайн Лабиринти за Изкуство Онлайн Картинни Игри Онлайн Игри с Песни Онлайн Музикални Игри Онлайн Игри за Книги Скулптурни Онлайн Игри Онлайн Игри за Цветове Онлайн Игри за Свързване на Точки Онлайн Арт Тестове Онлайн Игри по Изкуствознание за Деца Онлайн Игри по Изкуствознание за Студенти Следва

За да играете онлайн натиснете екрана от горе и след това бутон старт.
Или можете да изтеглите играта и да играете офлайн.и и

8 популярни книги техните писатели в
забавна онлайн арт игра.

"Книги по Автор Пъзел" е малка онлайн игра в която да свържете книгите с правилния писател. Интерактивно упражнение за запознаване с популярни книги и техните автори. Учебна игра по изкуствознание, подходяща за онлайн уроци и интерактивни обучения. Забавна литературна игра.

Тази забавна учебна игра включва следните книги и автори:
  • Дж. К. Роулинг - Хари Потър
  • Марк Твен - Приключенията на Том Сойер
  • Жюл Верн - Пътуване до центъра на Земята
  • Агата Кристи - Аферата в Стайлс
  • Дж. Р. Толкин - Властелинът на пръстените
  • Тери Пратчет - Светът на Диска
  • Дъглас Адамс - Пътеводител на Галактическия Стопаджия
  • Роджър Желазни - Хрониките на Амбър
Книги по Автор Пъзел картинка

г г


р р

Как се играе Книги по Автор Пъзел.

В горната част на екрана са разположени осем подвижни парчета, представляващи популярни заглавия на книги. Влачете ги и ги пуснете върху портрета на правилния писател на бестселъра. Подредете всички парчета за по-малко от 10 опита, за да получите добра оценка и да спечелите играта.


Постижения:
Да знаете 5 популярни книги и автори и да получите +1 Ниво на Знание.
Трудност: Средна.

Книги по Автор Пъзел екран

а а

u3 u3

Тема на урока: Популярни Книги.

Хари Потър е поредица от фантастични романи, написани от британския автор Дж. К. Роулинг. Романите отразяват живота на един млад магьосник, Хари Потър, и неговите приятели Хърмаяни Грейнджър и Рон Уизли, всички от които са студенти в Училището за магьосничество и магьосничество Хогуортс.

Приключенията на Том Сойер от Марк Твен е роман от 1876 г. за едно младо момче, което расте по река Мисисипи. Той е поставен през 1840 г. в измисления град Санкт Петербург, вдъхновен от Ханибал, Мисури, където Твен е живял като момче.

Пътуване до центъра на Земята е научно-фантастичен роман от 1864 г. на Жул Верн. Историята включва немски професор Ото Лиденброк, който вярва, че има вулканични тръби, които да се насочват към центъра на Земята.

Аферата в Стайлс е детективски роман на британската писателка Агата Кристи. Той е написан в средата на Първата световна война, през 1916 г. и е публикуван за първи път от Джон Лейн в САЩ през октомври 1920 година.

Властелинът на пръстените е епичен фентъзи роман, написан от английски автор и учен Дж. Р. Толкин. Историята започва като продължение на фантастичния роман на Толкин от 1937 г. Хобитът, но в крайна сметка се превръща в много по-голяма плетеница.

Светът на Диска е поредица от комични фентъзи книги, написана от английския автор Тери Пратчет (1948–2015). Диска, плоска планета, балансирана от гърба на четири слона, които от своя страна стоят на гърба на гигантска костенурка.

Пътеводител на Галактическия Стопаджия е комедийна научна фантастика, създадена от Дъглас Адамс. В „Пътеводител на Галактическия Стопаджия“, публикуван през 1979 г., героите посещават легендарната планета„ Магратея “, дом на сегашната срутена индустрия за изграждане на планети, и се срещат с планетарен дизайнер на бреговата линия, който е отговорен за фиордите на Норвегия.

Хрониките на Амбър е поредица от фантастични романи на американския писател Роджър Зелазни. Основната серия се състои от две поредици, всяка от които с дължина пет романа. Историите на Амбър са в два противоположни свята, Амбър и Хаос, и в сенчести светове, които се намират между двата. Тези сенки, включително нашата Земя, са паралелни светове, които съществуват и са били създадени от напрежението между противопоставящите се магически сили на Амбър и Хаос.


l2 tt2


Коментари (Блогър)

Изтегли

Назад Горе Следва

 
Етикети: , , , , ,
Планета 42 Игри | За Нас | Карта на сайта | Нива | Изтегляне | Новини | Безплатни Игри | Рисунки | Видео Игри