П42 Игри
Изкуствознание с Игри
П42 Игри


п42 астрономия икона п42 биология икона п42 география икона п42 математика икона п42 химия икона п42 компютри икона п42 физика икона п42 чужди езици икона п42 arts п42 археология икона
и и
Седемте Изкуства Пъзел Реставратор на Статуи Духови Инструменти Пъзел Цветна Викторина Най-Високите Сгради
7те Изкуства
Подредете Седемте Изкуства правилно.
Статуите
Възстановете парчетата на 7 различни статуи.
Аерофони Пъзел
Подреди духовите инструменти по тяхното име.
Кой е Цвета
Определети и изберете името
на цвета.
Най-Високите
Подредете
сградите по
тяхната височина.
г г
р р
Holiday - Scorpions Акорди за Китара Лабиринт с Амфори Мона Лиза Пъзел Дърво на Изкуствата Творби по Автор
Holiday Куиз
Подредба на акордите за
песента за китара.
Амфори
Преминете лаби-ринта и намерете 7 амфори.
Мона Лиза
Пъзел с картина
на Леонардо да Винчи.
Дърво Изкуства
Изкуствата в дървото на знанието.
Кой е Авторът
Свържете произведението
със създателя.
и и

Назад Онлайн Арт Пъзели Онлайн Викторини за Изкуство Онлайн Класове по Изкуствознание Архитектурни Онлайн Игри Онлайн Лабиринти за Изкуство Онлайн Картинни Игри Онлайн Игри с Песни Онлайн Музикални Игри Онлайн Игри за Книги Скулптурни Онлайн Игри Онлайн Игри за Цветове Онлайн Игри за Свързване на Точки Онлайн Арт Тестове Онлайн Игри по Изкуствознание за Деца Онлайн Игри по Изкуствознание за Студенти Следва


о о

Забани учебни онлайн игри за изкуство.

Арт игри за проучване и изучаване на творчеството. Повече от 70 онлайн игри, свързани с различни предмети на изкуството и културата, които могат да бъдат използвани за забавно, интерактивно обучение и упражнение. Игрите за изкуство с нива на знание са малки онлайн игри до 1 MB, които включват пъзели, мозайки, игри с плочки и тестове за изучаване история на изкуството и музиката, както и основни познания за различните посоки на творчество. Учебните арт игри са подходящи инструменти за обучение, тестване, справки и развлечение. Безплатна онлайн класна стая по изкуствознание за деца и студенти. Забавни образователни арт игри, подходящи за онлайн уроци и интерактивни часове. Полезни уеб игри за изкуствата.

Картина по Автор ПъзелДо Ре Ми Китара Пъзел за ДецаLet It Be - Beatles Акорди за КитараНеделен Следобед Пъзел

Всички арт игри (76):

н н


s s

П42 Ателие за Интерактивно Творчество.

П42 Ателие за Интерактивно Творчество

"Ателие за Интерактивно Творчество" е свободен забавно-образователен уебсайт, който може да се използва за опознаване, нови знания, справки и развлечение в уроците изкуство, музика и рисуване. Всеки урок е малка игра и всички игри могат да се играят онлайн в уеб браузър безплатно и без регистрация. Те работят на среден клас компютри, таблети и лаптопи, с инсталиран флаш плейър. Както всички Планета 42 игри с нива на знания, когато бъдат завършени, арт игрите дават + 1 Ниво на Знание. Изкуството за колекциониране (версии за изтегляне), върви с вграден плеър, но нивата не се съхраняват в сайта, а на вашия компютър. Да научим нещо за творчеството чрез взаимодекствие. Безплатни онлайн игри, тестове и пъзели, за музика и рисуване онлайн.

Игрите по изкуството са разделени в 15 категории, според вид на играта, типа на знанието и ниво на трудност:
 • Арт Пъзели - Тази колекция включва забавни игри за изкуство, за влачене и пуснете на предмети на картини, музика, скулптури, архитектури, книги и изкуства.
 • Викторини на Изкуството - Тази колекция включва малки онлайн приложения със знания за различни аспекти на седемте изкуства.
 • Класни Арт Игри - Тази колекция включва учебни игри за изкуство, подходящи за интерактивни уроци и упражнения в класната стая по музика и рисуване, изкуствата и творчеството.
 • Архитектурни Игри - Тази колекция включва малки забавни игри за идентифициране, завършване или сравняване на запомнящи се архитектури, които са примери за великолепно изкуство.
 • Арт Лабиринти - Тази колекция включва лесни лабиринти, които се движат с мишката и се достига до някакво забележително произведение на изкуството.
 • Картинни Пъзели - Тази колекция включва вълнуващи пъзели от 5x8 парчета с картини и рисунки от велики художници.
 • Игри за Песни - Тази колекция включва интерактивни китарни акорди за популярни песни.
 • Музикални Игри - Тази колекция включва арт игри за изучаване на видовете музикални инструменти като духови, клавишни, струнни и удърни инструменти.
 • Книжни Игри - тази колекция включва забавни онлайн игри за сортиране на популярни и не толкова популярни заглавия от техните автори и жанрове.
 • Скулптурни Игри - Тази колекция включва малки учебни игри за сортиране на популярни и не толкова популярни скулптури и паметници от техните автори и локации.
 • Игри за Цветовете - Тази колекция включва забавни образователни игри за рисуване, цветове, смесване на цветове, запълване на цветове и имена на цветовете.
 • Игри за Свързване на Точки - Тази колекция включва забавни игри за деца, с които да се свържат точките и да се разкрие художествена фигура, инструмент или рисунка.
 • Арт Тестове - Тази колекция включва безплатни онлайн тестове с интегрирана система за оценка, подходяща за интерактивно препитване в часове по музика и рисуване.
 • Арт Игри за Деца - Тази колекция включва всички художествени образователни игри за изкусвта, подходящи за деца и ученици в 4-8 клас.
 • Арт Игри за Студенти - Тази колекция включва всички художествени образователни игри за изкусвта за 9 клас и нагоре, подходящи за студенти и възрастни. Интерактивно обучение по изкуства за студенти.
Уебсайтът Ателие за Интерактивно Творчество включва:
 • забавни арт игри, онлайн арт игри, безплатни арт игри, играй арт игри, арт изследователски игри, разблокирани арт игри, игри за изкуство с влачене и пускане, арт образователни игри, учебни игри по музика и рисуване, училищни игри по изкуствознание, игри за знания по изкуство, урочни игри по изкуство, класни игри по изкуство, интерактивни упражнения по изкуствознание, малки игри за изкуство, арт симулатор игри, онлайн приложения по изкуствознание, онлайн работни листи по музика и рисуване, онлайн активности за изкуството, интерактивни арт класове, интерактивни арт уроци, интерактивно онлайн изкуство, минута за спечелване игри за изкуство, арт игри за класни стая, арт табла със знания, арт тестове, арт пъзели, музикални игри, игри с песни, архитектурни игри, игри за рисуване, игри за оцветяване, игри за свързване на точки, игри с книги, цветни игри, скулптурни игри, арт игри за деца, арт игри за ученици, арт игри за студенти, арт игри за възрастни, и повече от 70 онлайн игри, свързани с различни предмети на изкуството и културата, които могат да бъдат използвани за забавно, интерактивно обучение и упражнение.
 • Блог с Интересна Колекция Игри по Изкуствознание.
o o


g g

Дърво на Изкуствата
Следваща Категория
a a


л л
а а

й й
bg
bg
н н

Flag Counter

Топ
Арт Игри


п42 психология икона п42 история икона п42 икономика икона п42 готвене икона п42 логика икона п42 дворни игри икона п42 поздравителни картички икона п42 природни пъзели икона p42 пъзел филми икона p42 пъзел игри икона
Психологически Игри
Планета 42 Игри 2024 | За Нас | Карта на сайта | Нива | Изтегляне | Новини | Безплатни Игри | Видео Игри
Готварски Игри