П42 Игри
Изкуство и Хоби с Игри
П42 Игри

Играй Арт Играта Онлайн

Назад Онлайн Арт Пъзели Онлайн Викторини за Изкуство Онлайн Класове по Изкуствознание Архитектурни Онлайн Игри Онлайн Лабиринти за Изкуство Онлайн Картинни Игри Онлайн Игри с Песни Онлайн Музикални Игри Онлайн Игри за Книги Скулптурни Онлайн Игри Онлайн Игри за Цветове Онлайн Игри за Свързване на Точки Онлайн Арт Тестове Онлайн Игри по Изкуствознание за Деца Онлайн Игри по Изкуствознание за Студенти Следва

За да играете онлайн натиснете екрана от горе и след това бутон старт.
Или можете да изтеглите играта и да играете офлайн.и и

Интерактивна Графика на Седемте Изкуства Онлайн.

"Седемте Изкуства Пъзел" е малка онлайн игра в която да подредите седемте традиционни подразделения на изкуствата в подходяща позиция на графиката на времето. Интерактивно упражнение за изучаване история на изкуството. Учебна игра по изкуствознание, подходяща за онлайн уроци и интерактивни обучения.

Тази забавна учебна игра включва следните изкуства:
  • Рисуване
  • Скулптура
  • Музика
  • Литература
  • Изпълнение (танци)
  • Архитектура
  • Филм (Кино)
Седемте Изкуства Пъзел картинка

г г


р р

Как се играе Седемте Изкуства Пъзел.

В горната част на екрана са разположени седем подвижни картинки, представляващи 7-те изкуства. Влачете и ги пуснете на подходящото място в картината на забавната история на изкуствата. Подредете всички парчета за по-малко от 10 хода, за да получите добра оценка и да спечелите играта.


Постижения:
Да знаете 7 изкуства и да получите +1 Ниво на Знание.
Трудност: Лесна.

Седемте Изкуства Пъзел екран

а а

u3 u3

Тема на урока: Седемте Изкуства.

Традиционните деления на изкуствата са архитектура, скулптура, рисуване, литература, музика, изпълнител и филми.

Рисуване: Историята на рисунката достига назад във времето до артефакти от праисторически хора и обхваща всички култури. Първата картина е рисунка в пещера, датирана преди повече от 100 000 години. Ако погледнем следващите 6 изкуства, те не биха могли да съществуват без концепцията за рисуване.

Скулптура: Скулптурата е клонът на визуалните изкуства, който работи в три измерения. Това е една от пластичните изкуства. Най-ранните неоспорими примери за скулптура принадлежат на културата на Оригнациан, която се е намирала в Европа и Югозападна Азия и действала в началото на горния палеолит. Скулптурите са датирани преди 45 0000 години.

Музика: Музиката се намира във всяка известна култура, минала и настояща, варираща между различните времена и места. Тъй като всички хора по света, включително и най-изолираните племенни групи, имат форма на музика, може да се заключи, че музиката вероятно е присъствала в наследственото население преди разпръскването на хората по света. Доказателство за праисторическата музика са каменните флейти, датирани 15 000 години. Праисторическата музика е последвана от древна музика в по-голямата част от Европа преди 1700 години.

Литература: Историята на литературата е историческото развитие на писанията в проза или поезия, които се опитват да осигурят развлечение, просветление или обучение на читателя / слушателя / наблюдателя, както и развитието на литературните техники, използвани в комуникацията на тези части. , Литературата и писането, макар и свързани, не са синоними. Първите писания от древния Шумер по всяка разумна дефиниция не представляват литература - същото важи и за някои от ранните египетски йероглифи или хилядите трупи от древните китайски режими. Много ранни примери включват Epic of Gilgamesh, в шумерската му версия преди 2000 г. пр. Хр.

Изпълнение (танци): Сценичните изкуства са форма на изкуство, в която художниците използват своите гласове, тела или неодушевени предмети, за да се изразят художественото. Започвайки от 6-ти век пр. Хр., Класическият период на изпълнителското изкуство започва в Гърция, като се въвеждат от трагичните поети като Софокъл. Тези поети пишат пиеси, които в някои случаи включват танци. Танцът като изпълнение е бил използван преди много години, но историята на танца е трудно достъпна, тъй като танцът често не оставя зад себе си ясно разпознаваеми физически артефакти, които продължават хилядолетия, като каменни инструменти, ловни оръдия или пещерни рисунки.

Архитектура: Архитектурата е както процес, така и продукт на планиране, проектиране и изграждане на сгради или други структури. В много древни цивилизации, като тези на Египет и Месопотамия, архитектурата и урбанизмът отразяват постоянната ангажираност с божественото и свръхестественото, а много древни култури прибягват до монументалност в архитектурата, за да символизират политическата власт на владетеля, управляващия елит, или самата държава.

Филм (киното): Въпреки че началото на историята на филма не е ясно определено, публичната прожекция на десет от късометражните филми на братята Люмиер в Париж на 28 декември 1895 г. може да се разглежда като пробив на прожектираните кинематографични филми. Налице са по-ранни кинематографски резултати и прожекции, но на тях им липсваше нито качеството, нито инерцията, която задвижваше кинематографа Люмиер в световен успех.

Осмото Изкуство: Това е забавна идея от нашия екип на Планета 42. Компютърната игра включва в себе си всичките седем изкуства, за да се създаде едно монументално парче супер изкуство: Компютърната Игра! :)


l2 tt2


Коментари (Блогър)

Изтегли

Назад Горе Следва

 
Етикети: , , , ,
Планета 42 Игри | За Нас | Карта на сайта | Нива | Изтегляне | Новини | Безплатни Игри | Рисунки | Видео Игри