П42 Игри
Логически Игри
П42 Игри


п42 астрономия икона п42 биология икона п42 география икона п42 математика икона п42 химия икона п42 компютри икона п42 физика икона п42 чужди езици икона п42 arts п42 археология икона


Назад Класически Логически Логически Пъзел Игри Логически Фигури Логически Гатанки Лист и Молив Тестове за Интелигентност Логически Дъски Следва

twitter  


и и

Играй Морска Битка Онлайн.

"Морска Битка" е онлайн логическа игра, в която да отгатнете позицията на корабите на опонента на дъска с 10х10 квадратчета. Играй морска битка онлайн на компютър. Настолна игра. Забавна логическа игра за обучение. Посочете и натиснете квадратче за да видите има ли боен кораб на опонента там.

Морска Битка Картинка

г г


р р

Как се играе Морска Битка.

Това е класическа игра на морска битка от Miniclip.com. Посочете и натиснете квадратче за да видите има ли боен кораб на опонента там. Подробните правила са описани в раздела за Тема на Урока.

Постижения:
Да знаете как да спечелите ира на морска битка.
Трудност: Средна

Морска БиткаЕкран

а а

й й

Тема на Урока: Правила на играта Морска Битка:

Моркса Битка или Бойни Кораби е игра за познаване на двама играчи. Тя се играе на управлявани мрежи (хартия или дъска), на които се маркират всеки флот от играчи (включително бойни кораби). Местоположението на флотите е скрито от другия играч. Играчите се редуват, наричайки "снимки" на кораби на други играчи, а целта на играта е да унищожи флота на противниковия играч.

Battleship е известен в световен мащаб като игра с молив и хартия, която датира от Първата световна война. Тя е публикувана от различни компании като игра с подложки и молив през 1930 г., и е пусната като пластмасова игра на борда на Милтън Брадли през 1967 г. Играта е заредила електронни версии, видео игри, приложения за интелигентни устройства и филм.

Играта се играе на четири решетки, по две за всеки играч. Мрежите обикновено са квадратни - обикновено 10х10 - и отделните квадратчета в решетката се идентифицират с буквата и цифрата. На една мрежа играчът подрежда кораба и записва ударите от противника. От другата мрежа играчът записва собствените си снимки. Преди да започне играта, всеки играч тайно подрежда корабите си на първичната си мрежа. Всеки кораб заема редица последователни квадрати на решетката, разположени хоризонтално или вертикално. Броят на квадратите за всеки кораб се определя от вида на кораба. Корабите не могат да се припокриват (т.е. само един кораб може да заема всеки даден квадрат в мрежата). Видовете и номерата на разрешените кораби са еднакви за всеки играч. Те могат да варират в зависимост от правилата.

п42 п42


Коментари (Блогър)

Изтегли

Назад Горе Следва


п42 психология икона п42 история икона п42 икономика икона п42 готвене икона п42 логика икона п42 дворни игри икона п42 поздравителни картички икона п42 природни пъзели икона p42 пъзел филми икона p42 пъзел игри икона
 
Етикети: , , , , ,
Планета 42 Игри | За Нас | Карта на сайта | Нива | Изтегляне | Новини | Безплатни Игри | Рисунки | Видео Игри