П42 Игри
Психологически Игри
П42 Игри

Играй Психологическата Игра Онлайн

Назад Игри Пъзели Игри Мозайки Оптични Илюзии Игри с Плочки Аркадни Игри Игри с Карти Приключения Настолни Игри Визуални Тестове Тестове Психологически игри за 6ти клас Психологически игри за 9 клас следва

За да играете онлайн натиснете екрана от горе и след това бутон старт.
Или можете да изтеглите играта и да играете офлайн.k k

8 социални въпроса да определят стила ви на игра. Забавен психологичен тест.

"Свобода в Общество" е безплатен онлайн тест с нива на знание. Кратко забавно-образователно приложение за настолни компютри и лаптопи, което може да се играе и в уеб браузър. Образователното табло по психология включва 8 забавни въпроста, които да определят ролеви характер. Играта е част от Интерактивното Спускане в Съзнанието - образователни инструменти.

Този забавен клас, може да отговори на следните въпроси:
  • Как се справям в обществото?
  • Как се справям с етиката?
  • Какъв герой да играя в ролеви ММО игри?
  • каква е най подходящата ми роля в мултиплеър игри?
  • Наистина ли съм свободен?
Свобода в Общество картинка

n n


o o

Как се Играе Свобода в Общество.

След натискане на бутона старт ще се появи тъмна сцена с лампа. Натискането на ключа на лампата върху бутона, ще осветли сцена от ежедневието социалния живот. В рамките на сцената има 3 бутона, за одобряване, въздържане или неодобрение на сцената. Изберете един и така до края на ситуациите.

Свобода в Общество екран

w w

i i

Тема на класа : Свобода в Общество.

Няма абсолютна свобода, докъто живеем в общество. Истинска свобода може д аима някой рейнджър, който живее в непристъпните гори, в недостъпните планини. Според някой изследователи от Планета 42, нивото на свободата е равно на количеството на ограничения, които човек понася без усилие. Но в областта на компютърните игри етиката и социалните норми не са задължителни. И все пак игрите в мултиплейър имат етика и норми. С този тест ние определяме 3 основна роли в екипа на мултиплейър игра.
Тестът се състои от 8 сцени. Всяка сцена може да бъде одобрена, неодобрена или да се въздържите. В края добиваме приблизителната вероятност за един от 3 роли - боец, рейнджър и лечител.

1. Роля Боец. Бойците се изправят пред опасността на първа линия с гняв и ярост. Те се интересуват от екипа повече от себе си и завият от екипа. В обществото бойците проявяват непоносимост и агресивни в името на ценностите, които те защитават.

2. Роля на Рейнджър. Рейнджърите работят на втора линия с трикове и остроумие. Те не разполагат с много поздрави за други членове на групата, и ги намерят като "щастлив случай". Те се фокусират върху опасността за да гарантират тяхната безопасност на първо място, като по този начин и на групата. В обществото рейнджърите са аутсайдери и могат лесно да сменят лоялност за най-добър интерес.

3. Роля на Лечителя. Лечителите работят на трета линия с грижа и ум. Те имат най-важната задача да се гарантира безопасността на екипа. Лечителите не се фокусират толкова върху опасността, колкото в отбора - неговото благосъстояние и възможността да се изправи срещу опасността. Лечителите са социални лица по отношение на другите.


t t


Коментари (Блогър)

Download

Назад Горе Следва

Labels: , , , , ,
Планета 42 Игри | За Нас | Карта на сайта | Нива | Изтегляне | Новини | Безплатни Игри | Рисунки | Видео Игри