П42 Игри
Психологически Игри
П42 Игри


Играй Алфа Мъж Пъзел Онлайн

Назад Игри Пъзели Игри Мозайки Оптични Илюзии Игри с Плочки Аркадни Игри Игри с Карти Приключения Настолни Игри Визуални Тестове Тестове Психологически игри за 6ти клас Психологически игри за 9 клас следва

За да играете онлайн натиснете екрана от горе и след това бутон старт.
Или можете да изтеглите играта и да играете офлайн.и и

Интерактивна Йерархия на Господство.

"Алфа Мъж Пъзел" е малка онлайн учебна игра по психология в която да подредете вълците в пирамидата на йерархията на господството. Интерактивно упражнение по психология за изучаване на видове социална йерархия, която възниква, когато членовете на животински социални групи си взаимодействат, създавайки система за класиране. Забавна образователна игра, подходяща за онлайн уроци и домашни обучения.

Тази забавна психологическа игра включва следните мъжаги:
  • Алфа мъжкар.
  • Бета мъжкар.
  • Гама мъжкар.
  • Омега мъжкар.
  • Сигма мъжкар.
Алфа Мъж Пъзел

г г


р р

Как се играе Алфа Мъж Пъзел.

Отляво на екрана на играта има 5 типа мъже от животинското царство, представени от човешки иконки в различни цветове . Влачете ги и ги пуснете в подходящото стъпало на пирамидата на йерархията на господството вдясно на екрана. Направете го за по-малко от 6 опита за добра оценка.

Постижения:
Да знаете 5 вида мъжкари и да получите +1 Ниво на Знание.
Трудност: Ниска.

Алфа Мъж Пъзел екран

а а

г г

Тема на урока: Йерархия на Господство.

В биологията йерархията на доминиране е вид социална йерархия, която възниква, когато членове на животински социални групи си взаимодействат, създавайки система за класиране. Доминантният индивид с по-висок ранг понякога се нарича алфа, а покорният индивид с по-нисък ранг бета.

Алфа мъжки и бета мъжки, или просто казано алфа и бета, са псевдонаучни термини за мъже, произлизащи от обозначението за алфа и бета животни в етологията. Те могат да се използват и с други полове, като жени, или допълнително да използват други букви от гръцката азбука, като сигма. Популяризирането на тези термини за описание на хората е широко критикувано от учените. И все пак в популярната психология те могат да бъдат описани като такива:

Алфа мъж. Фред е лидер, уверен, общителен, с добри умения за говорене и харизматичен. Алфа мъжкарят е мъж, който е много интелигентен, уверен и успешен. Алфа мъжете обикновено се смятат за велики лидери и предпочитат да заемат властови позиции. Общите черти, които притежават алфа мъжките, включват: Да са в позиция на власт. Да се ??чувствате комфортно с високи нива на отговорност. Тези типове личности не се сдържат, склонни са да управляват глутницата в приятелства и мощно да ръководят своите екипи в работата.

Бета мъж. Питър е отговорен, уважителен, резервирано-срамежлив, покорен и лоялен. Бета мъжете са забавни, уверени и харизматични. Те също така са мотивирани и са силно мотивирани. Това ги прави желани като партньори за запознанства и много жени търсят бета версии като партньори, когато разберат, че нямат стойността на пазара за запознанства, за да си осигурят алфа-мъжкар като партньор. Бета мъжът е очарователен, надежден и приятелски настроен човек. Той може да е съседният. Въпреки това, такива момчета могат да имат и други стереотипни характеристики, като интроверти, мързеливи, изперкали, срамежливи и социално неактивни.

Гама мъж. Дариел е приключенски, нетърпелив, любопитен, осъзнат и съпричастен.

Делта мъж. Майк е примирен, негодуващ, манипулативен, самотен. Делта мъжът е „нормалния“ човек в социалната йерархия. Той не е лидер като алфата. Той е относително лесен за угаждане и той се гордее с ролята си. Делта мъжките често се женят, имат семейства и изпълняват нормални роли в общността. В социалната йерархия делта мъжкият е може би най-разпространената форма на мъж. Те са основата и са съставени от „обикновени“ момчета, които ходят на работа и правят свой собствен избор, участват в обществото и намират удоволствие в него.

Омега мъж. Джим е самоуверен, фокусиран, мотивиран, интелигентен, разнообразен. Мъжът омега е обичащ забавленията, но не-амбициозен индивид, който не желае да „порасне“, възприемайки класически социални императиви като брак, семейство и заемане на редовна работа.

Сигма мъж. Карл е хитър, самоуверен, сам, симпатичен, пресметлив и забавен. Сигма мъж е жаргонен термин, използван в маскулинистките субкултури за популярен, успешен, но силно независим и разчитащ на себе си мъж. Друг термин за сигма мъж е вълк единак. Сигма мъж е термин, използван за описване на мъж, който е успешен, очарователен, тих и силно разчитащ на себе си.

п42 п42


Коментари (Блогър)

Сваляне

Назад Горе Следва


 
Етикети: , , , , ,
Планета 42 Игри | За Нас | Карта на сайта | Нива | Изтегляне | Новини | Безплатни Игри | Рисунки | Видео Игри