П42 Игри
Игри по Информационни Технологии
П42 ИгриНазад Мозайки Тестове с Картинки Компютърни сНауки Игри Компютърни Технологии с Игри Забавни Софтуерни Игри Забавни Хадуерни Игри Класни Игри Игри с Карти Аркади Срочни Тестове Пъзели Информатика SEO Нърд Игри 6 Клас игри и тестове 7 Клас игри и тестове 8 Клас игри и тестове 9 Клас игри и тестове 10 Клас игри и тестове Следва

twitter  


и и

Забавен Онлайн Паролен Генератор.

"Генератор на Пароли" е безплатнo онлайн приложение, в което с натискането на бутона, да генерирате 8 символна парола. Забавно упражнение по Информационни Технологии за изучаване на създаването на силни пароли. Образователна игра, подходяща за онлайн уроци и интерактивни обучения. Безплатна онлайн игра.

Тази забавна учебна игра включва следните елементи:
  • Числа от 0 до 9
  • Малки букви
  • Главни букви
  • 8 знака.
Програмен код от Ого Боб.

Генератор на Пароли ИТ Приложение

г г


р р

Как се използва Генератора на Пароли.

Този генератор на пароли ще генерира средно силна парола, необходима за повечето уеб сайтове с 8 символа, включително цифри, главни букви и малки букви. Просто натиснете бутона "generate" толкова пъти, колкото искате. За да копирате / поставите генерираната парола, може да се наложи да изтеглите приложението от долната част на страницата.

Постижения:
Няма. без +1 Ниво на Знание
Трудност: Няма.

Онлайн Генератор на Пароли Софтуер

а а

й й

Тема на урока: Генератор на случайни пароли.

Повечето уеб сайтове, които имат база данни, ще изискват посетителя да създаде акаунт (но не и на planeta42). Паролите за тези акаунти имат различни изисквания, но най-вече трябва да са с дължина поне 8 знака, да имат поне една цифра, да имат поне една главна буква, да имат поне една малка буква и понякога да имат специален знак като $ @% € § *.

Генераторът на случайни пароли е софтуерна програма или хардуерно устройство, което взема данни от генератор на произволни или псевдослучайни числа и автоматично генерира парола. Случайните пароли могат да се генерират ръчно, като се използват прости източници на случайност, като зарове или монети, или могат да се генерират с помощта на компютър.

Въпреки че има много примери за „произволни“ програми за генериране на пароли в Интернет, генерирането на случайност може да бъде сложно и много програми не генерират произволни знаци по начин, който гарантира силна сигурност. Обща препоръка е да се използват инструменти за сигурност с отворен код, когато това е възможно, тъй като те позволяват независими проверки на качеството на използваните методи. Имайте предвид, че простото генериране на парола на случаен принцип не гарантира, че паролата е силна парола, тъй като е възможно, макар и много малко вероятно, да се генерира лесно досещаща се или разбита парола. Всъщност изобщо не е необходимо паролата да е била произведена чрез напълно случаен процес: просто трябва да бъде достатъчно трудно да се отгатне.

п42 п42


Коментари (Блогър)

Изтегли

Назад Горе Следва

Етикети: , , , ,
Планета 42 Игри | За Нас | Карта на сайта | Нива | Изтегляне | Новини | Безплатни Игри | Рисунки | Видео Игри