П42 Игри
История и Цивилизация с Игри
П42 Игри
Ukraine Flag
Играй Отбрана на Украйна Онлайн

Назад Исторически Пъзел Игри Исторически Игри Мозайки Исторически Аркадни Игри Исторически Състезателни Игри Исорически Картографски Игри Архитектурни Игри Древноисторически Игри Исторически Игри с Карти Исторически Флагове Исторически Приключенски Игри Исторически Игри с Обличане Исторически Игри със Стрелба Исторически Туристически Игри Игри с Исторически Фигури Пъзели с Чудесата на Света Онлайн Исторически Тестове Интерактивна История за 4 клас Интерактивна История за 6 клас Интерактивна История за 9 клас Следва

За да играете онлайн натиснете екрана от горе и след това бутон старт.
Или можете да изтеглите играта и да играете офлайн.и и

Битката за Украйна.

"Отбрана на Украйна" е малка игра с нива на знание, в която да защитете Украйна от нахлуването на руски танкове. Онлайн упражнение по история за изучаване на участниците в Руско-Украинската война от 2022 г. Забавна образователна игра по история, подходяща за онлайн уроци и интерактивни обучения. Безплатна онлайн игра. Военна игра. Тази игра е нашата вдъхновяващ принос към смелия украински народ. Тъй като ние от Планета 42 сме силни пацифисти, не можем да оправдаем използването на реални оръжия на нашата планета. И все пак осъзнаваме, че докато има диктатури на Земята, историята на войната никога няма да бъде завършена.

Тази забавна учебна игра, включва следните елементи:
  • 4 града за защита: Киев, Харков, Мариупол и Одеса
  • 6 противотанкови единици
  • 10 снаряда на единица
  • 120 000 нахлуваща армия
Ukraine Map by: Vemaps.com
Program Code by: Ogo Bob

Защита на Украйна Учебна Игра по История

г г


р р

Как се играе Отбрана на Украйна.

Ето я картата на Украйна. Стрелките показват приблизителното местоположение на нахлуващите танкове. Всеки град има една или две отбранителни единици. Използвайте клавишите на клавиатурата Q,W,E, I, O и P, за да изстреляте противотанковите снаряди. Също така бутоните могат да се щракват, ако го изпробвате на смартфон. Всеки елиминиран танк ще извади 200 от силата на армията, но пък на всеки 2 изминали дни скоростта на танковете ще се увеличава. За да спечелите играта, трябва да унищожите цялата 120 000 сила на армията преди падането на последния украински град.

Постижения:
Да знаете воюващите страни от Руско-Украинската война от 2022 г. и да вземете +1 Ниво на Знание.
Трудност: Висока.

Битката за Украйна

а а

й й

Тема на урока: Руско-Украинската война от 2022 г.

От уикипедия: Руско-украинската война е продължаваща война между Русия (заедно с проруските сепаратистки сили) и Украйна. Тя започна през февруари 2014 г. след украинската революция на достойнството и първоначално се фокусира върху статута на Крим и части от Донбас, международно признати като част от Украйна. Първите осем години на конфликта включват руската анексия на Крим (2014 г.) и войната в Донбас (2014 г. – до момента) между Украйна и подкрепяните от Русия сепаратисти, както и военноморски инциденти, кибервойна и политическо напрежение. След натрупването на руска армия на границата между Русия и Украйна от края на 2021 г., конфликтът се разширява значително, когато Русия започна пълномащабна инвазия в Украйна на 24 февруари 2022 г.

п42 п42


Коментари (Блогър)

Сваляне

Назад Горе Следва картинка
Ukraine Flag
 
Етикети: , , , ,
Планета 42 Игри | За Нас | Карта на сайта | Нива | Изтегляне | Новини | Безплатни Игри | Рисунки | Видео Игри