П42 Игри
История и Цивилизация с Игри
П42 Игри

Играй Историческата Игра Онлайн

Назад Исторически Пъзел Игри Исторически Игри Мозайки Исторически Аркадни Игри Исторически Състезателни Игри Исорически Картографски Игри Архитектурни Игри Древноисторически Игри Исторически Игри с Карти Исторически Флагове Исторически Приключенски Игри Исторически Игри с Обличане Исторически Игри със Стрелба Исторически Туристически Игри Игри с Исторически Фигури Пъзели с Чудесата на Света Онлайн Исторически Тестове Интерактивна История за 4 клас Интерактивна История за 6 клас Интерактивна История за 9 клас Следва

За да играете онлайн натиснете екрана от горе и след това бутон старт.
Или можете да изтеглите играта и да играете офлайн.и и

Интерактивно наследство на Висящите Градини на Вавилон.

"Висящите Градини на Вавилон" е безплатна онлайн игра с нива на знание, в която да подредите пъзел от 40 парчета с артистична рисунка на Висящите Градини. Интерактивно учене на чудестата на света. Забавна образователна игра по история, подходяща за онлайн уроци и интерактивни обучения. Минута за спечелване игра.

Тази забавна учебна игра, включва следните данни:
  • Година на построяване: 605 - 560 г. пр. Хр
  • Древно местоположение: Вавилон
  • Текущо местоположение: Hillah, провинция Babil, в Ирак.
  • Състояние: Унищожено
Програмен код от Ого Боб.

Висящите Градини на Вавилон

г г


р р

Как се играе Висящите Градини на Вавилон Пъзел.

Това е стандартен пъзел с въртящи се парчета. Кликнете върху парче от пъзела, за да го завъртите в 4 посоки. Завъртете го, докато пасва на картината на чудото на света Висящи Градини. Използвайте бутона "hint", за да видите кои парчета остават за напасване.

Постижения:
Да знаете още едно чуди на света и да вземете +1 Ниво на Знание.
Трудност: Лесна.

Висящите Градини на Вавилон екран на играта

а а

й й

Тема на урока: Висящите Градини на Вавилон.

Висящите градини на Вавилон са едно от седемте чудеса на древния свят, изброени от гръцката култура, описани като забележителен инженерен подвиг с възходяща серия от многоетажни градини, съдържащи голямо разнообразие от дървета, храсти и лозя, наподобяващи голям зелена планина, построена от тухли, и се казва, че е била построена в древния град Вавилон, близо до днешната провинция Хила, Бабил, в Ирак.

Според една легенда, Висящите градини са били построени заедно с великия дворец, известен като „Чудото на човечеството”, от нео-вавилонския цар Навуходоносор II (който управлявал между 605 и 562 г. пр. Хр.), За своята средна жена кралица Амитис, защото тя пропускала зелени хълмове и долини на нейната родина. Това е потвърдено от вавилонския свещеник Беросус, който пише около 290 г. пр. Хр., Описание, което по-късно е цитирано от Йосиф Флавий. Изграждането на Висящите градини също се приписва на легендарната кралица Семирамида, която според властта е управлявала Вавилон през 9 век пр. Хр. [4], и са наречени висящи градини на Семирамида като алтернативно име.

Висящите градини са единственото от Седемте чудеса, за което мястото не е окончателно установено. Няма съществуващи вавилонски текстове, които да споменават градините, а във Вавилон не са открити никакви окончателни археологически доказателства.

п42 п42


Коментари (Блогър)

Сваляне

Назад Горе Следва картинка

 
Етикети: , , , , ,
Планета 42 Игри | За Нас | Карта на сайта | Нива | Изтегляне | Новини | Безплатни Игри | Рисунки | Видео Игри