П42 Игри
История и Цивилизация с Игри
П42 Игри

Играй Арката на Дарвин Пъзел Онлайн

Назад Исторически Пъзел Игри Исторически Игри Мозайки Исторически Аркадни Игри Исторически Състезателни Игри Исорически Картографски Игри Архитектурни Игри Древноисторически Игри Исторически Игри с Карти Исторически Флагове Исторически Приключенски Игри Исторически Игри с Обличане Исторически Игри със Стрелба Исторически Туристически Игри Игри с Исторически Фигури Пъзели с Чудесата на Света Онлайн Исторически Тестове Интерактивна История за 4 клас Интерактивна История за 6 клас Интерактивна История за 9 клас Следва

За да играете онлайн натиснете екрана от горе и след това бутон старт.
Или можете да изтеглите играта и да играете офлайн.и и

Интерактивно наследство на Арката на Дарвин.

"Арката на Дарвин Пъзел" е малка игра с нива на знание, в която да подредите пъзела от 40 парчета с картинка на Арката на Дарвин. Онлайн упражнение по история за изследване и изучаване на световни природни забележителности. Забавна образователна игра по история, подходяща за онлайн уроци и интерактивни обучения. Безплатна онлайн игра.

Тази забавна учебна игра, включва следните данни:
  • Местоположение: Тихи океан / остров Дарвин
  • Образувано: преди ~ 2,5 милиона години
  • Срутване: 17 май 2021 г.
Image By refractor - Flickr, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=1102609

Арката на Дарвин Пъзел Учебна Игра по История

г г


р р

Как се играе Арката на Дарвин Пъзел.

Това е стандартен пъзел с въртящи се парчета. Кликнете върху парче от пъзела, за да го завъртите в 4 посоки. Завъртете го, докато пасва на картината на Арката на Дарвин. Използвайте бутона "hint", за да видите кои парчета остават за напасване.

Постижения:
Да знаете 3 неща за Арката на Дарвин и да вземете +1 Ниво на Знание.
Трудност: Лесна.

Интерактивно наследство на Арката на Дарвин

а а

й й

Тема на урока: Арката на Дарвин.

Арката на Дарвин е естествена скална арка на югоизток от остров Дарвин в архипелага Галапагос в Тихия океан. Арката е стояла на неправилна форма, скалисто, потопено плато, с прякор „театърът“ повече от 2 милиона години. Арката се срутва на 17 май 2021 г. поради естествена ерозия и гравитация. Остават два свободно стоящи стека.

Арката на Дарвин, заедно с близкия остров Дарвин, е кръстена на английския натуралист Чарлз Дарвин, чиито проучвания в околностите му помагат да формира теорията си за еволюция чрез естествен подбор. Като почит към Дарвин и неговите творби, останалите каменни „кули“ са именувани като "Стълбовете на еволюцията".
п42 п42


Коментари (Блогър)

Сваляне

Назад Горе Следва картинка

 
Етикети: , , , ,
Планета 42 Игри | За Нас | Карта на сайта | Нива | Изтегляне | Новини | Безплатни Игри | Рисунки | Видео Игри