П42 Игри
Поздравителни Картички
П42 Игри


Играй Ден на Жената Онлайн

Назад Януари Февруари Март Април Май Юни Юли Август Септември Октомври Ноември Декември Следва

За да играете онлайн натиснете екрана от горе и след това бутон старт.


u3 u3

8ми март Ден на Жената празнична игра.

"Ден на Жената" е онлайн тематична празнична игричка за отбелязване на Националния Ден на Жената.
Това е една забавна необикновена картичка, направена като флаш игра.
Свободно онлайн приложение за настолни компютри и лаптопи, в което се събират цветя.

Ден на Жената Картинка

l2 tt2


u3 u3

Как се играе Ден на Жената

За да събрете 10те цветенца, се движите по дъска с формата на осмица, като при настолните игри. Първото нещо, което трябва да се направи е да се хвърли зар и да се натисне "ОК". Това ще ви премести по дъската с 1 до 6 позиции. Специалните квадратчета крият цветята и трябва да застанете на тях за да ги откриете. Бутонът "ДЖОКЕР", разположен долу в дясно е доста полезен. С него се мърда само с една позиция напред. Когато уцелите специално квадратче, получавате едно от цветята, които се събират в дясно и един от подаръците, които се събират в ляво. Отварянето на подаръка, ще регенерира използвания "ДЖОКЕР", така че с малки изчисления, играта може да бъде спечелена доста бързо. Освен това, като отваряте подаръците, от вътре изскачат предмети. Използването(кликване върху тях) на тези предмети пък увеличава някое от игровите ви качества, отбелязани долу в ляво. Най-доброто качество ще бъде разкрито при завършване на играта след събирането на 10 цветенца. Клипче на играта в YouTube.

Честит 8ми Март екран

Съдържание на Приложението:

Международният ден на жената се празнува всяка година на 8 март. Това е ден за международно признание на икономическите, политическите и обществените постижения на жените. Започнал само като политическо събитие на социалистите, празникът постепенно става част от културата на много страни. В някои от тях денят губи политическата си окраска и става просто повод за мъжете да изразят своята симпатия и внимание към жените около тях — нещо като комбинация от западните празници Ден на майката и Свети Валентин. В други страни темата за политическите и човешките права на жените, отстоявани от ООН, е силно застъпена, а на борбата за признаване на тези права на жените по света се гледа отговорно и с надежда.

Орхидея
Детелинка
Теменужка
Роза
Кокиче
Орхидея цвете jpg
Детелинка цвете 2 jpg
Теменужка цвете 3 jpg
Роза цвете 4 jpg
Кокиче цвете 5 jpg

Слънчоглед
Теменужка 2
Бял Трендафил
Минзухар
Трендафил
Слънчоглед цвете 6 jpg
Теменужка 2 цвете 7 jpg
Бял Трендафил цвете 8 jpg
Минзухар цвете 9 jpg
Трендафил цвете 10 jpg

l2 tt2Назад Горе Следва
п42 интерактивна астрономия п42 интерактивна биология п42 интерактивна география п42 интерактивна математика п42 интерактивна химия п42 интерактивни компютри п42 интерактивна физика п42 интерактивни чужди езици п42 интерактивни изкуства п42 интерактивна археология п42 интерактивна психология п42 интерактивна история п42 интерактивна икона п42 интерактивно готвене п42 интерактивна логика п42 интерактивни поздравителни картички п42 интерактивна природна p42 пъзел филми икона p42 пъзел игри икона п42 спортни игри


 
Етикети: , , , ,
Планета 42 Игри | За Нас | Карта на сайта | Нива | Изтегляне | Новини | Безплатни Игри | Рисунки | Видео Игри