Планета 42 Хедър
Добре дошли на Планетата на Знанието! Играйте игри и ставайте по-умни.


games frame
handy web
pinterest
sedmi4na igra

Previous Date
Пъзел на България Игра по География
Следваща Игра

Или Играй Случайна Игра днес и научи нещо ново!

Най-нови игри и други популярни творби.

Пъзел на слънчева система
Пъзел на клетката
Европа Пъзел 2019
Пъзел на Периодичната Система
Лесни Автомобилни Части
ramka nowini


Търсете в този сайт за игри или теми:
frame frame

Планета 42 Лого

П42 Научнопопулярни игри.
Играй за знание.

Повече от 700 забавни образователни игри за изследване на интересни и полезни теми от различни области на науката, Безплатни учебни игри, тестове и пъзели, които да използвате за онлайн уроци и интерактивни обучения. Завършете Планета 42 игрите и увеличавайте Ниво на Знание. Отключвайте Рангове и Значки. Образователни пособия - Интерактивни Образователни Дъски.

New Project - 5 Quiz Quests.
New Project - Planeta 42 Cats.
New Project - Planeta 42 Guitar.
New Project - Planeta 42 Games.
New Project - Planeta 42 Paintings.
Smartphone Games - Mobile Friendly Games
Failed Projects - Top 5 Puzzles.
Забавно образование - Образователни Игри.
Игри за домашна работа - Игри за Домашно.

Учебни предмети с игри с нива на знание.


web web

web games
Планета 42 Образователни Игри са кратки учебни приложения за настолни компютри и лаптопи, с които се изследват и изучават популярни познания и любопитна информация, чрез взаимодействие.
Подходящи за забавление и разтоварванеа - Полезни за справки и образование. Забавни образователни игри за малки и големи. Безплатни онлайн игри за интерактивни обучения по всички учебни предмети. Играйте игри и ставайте по-умни. Онлайн учебни игри със забавни уроци и интерактивни упражнения. Научно популярни игри. Игри с нива на знание. Училищни игри.

Колекцията се състои от забавни аркадни игри с елементи на знание. Интерактивни пъзели с научни данни, направени като мърдащи обекти. Безплатни тестове с картинки за оценка и самооценка. И други гатанки, мозайки и главоблъсканици, които ще увеличават вашето Ниво на Знание и ще ставате по-умни. Също така, високите нива отключват забавни Рангове и скрити игри.
Всяка "Gamemorph" игра дава +1 Ниво, дори поздравителните картички.

Не се изисква регистрация, всичко става лесно, бързо, безплатно и на място. Онлайн игрите изискват инсталиран флаш плеър. Версиите за изтегляне не изискват нищо, те включват играта с вграден плеър и с локални Нива. Сайтът е създаден за достъпно образование и любознателност. Всеки месец се разработва нова игра. Планета 42 - Планетата на Знанието | Образователни Игри

Сайтът Планета 42 (П42) се класира в следните категории: забавни образователни игри, български образователни сайтове, образование, учебни помагала, образователни сайтове, интерактивно образование, онлайн образование, топ 100 образователни сайтове в България, онлайн уроци, интерактивни обучения, най интересните български сайтове, бг сайтове за игри, научно популярни сайтове, 100 от най-добрите безплатни образователни сайтове, български сайтове свързани с образованието, образователни сайтове за деца, учебни сайтове, сайтове за учене, безплатен образователен софтуер, сайт за учене на уроци и др.
free handy


Стрелка нагоре
Полезни Уеб Игри

Flag Counter 
Знание БГ
Нореан - Портал за Форумен Роулплей
BGtop
NTtop
Знам за 7
Гласувайте за моя сайт в БГ чарт