П42 Игри
Астрономически Игри
П42 Игри

Играй Кратери на Меркурий Онлайн

Назад Пъзели Мозайки Пъзели Picture Пъзели Игри с Луни Космически Проби Аркадни Игри Лабиринти Игри с Карти Приключенски Игри Настолни Игри Симулатори Онлайн Тестове Тестове с Картинки Астрономия 6 клас Астрономия 9 клас Следва

За да играете онлайн натиснете екрана от горе и след това бутон старт.
Или можете да изтеглите играта и да играете офлайн.p p

10те най-големи кратери на планета Меркурий, в забавна онлайн игра по астрономия.

"Кратери на Меркурий" е кратка забавна познавателна игра, която може да се използва за проучване на 10 от най-големите кратери на планетата Меркурий. Повърхността на Меркурий е покрита с хиляди кратери и много от тях вече са именувани. Играчът може да разберете какви са видовете имена и дори да запомни някои от тях, като просто се забавлявате с Лендъра по повърхността на планетата. Версията за сваляне включва изпълним файл за Windows операционна система само с локални нива. Ако играта се спечели онлайн, получавате +1 Ниво на Знание и също могат и да се отключат рангове и титли за образователните постижения на играча. Приложението е безплатно и не се изисква регистрация за да се играе. Играта е част от Интерактивната Астрономична Обсерватория - образователни инструменти.

Кратери на Меркурий картинка

l l


p p

Как се играе Кратерите на Меркурий

Контролирайте лендъра с клавишите стрелки и кръстосвайте повърхността на Меркурий, за да намерите информация за 10 от най-големите кратери там. Ландъра има 2 характеристики - Скорост и Обхват. Те могат да се увеличат, за ограничен период от време, като се вземат и бонусите мърдащи над повърхността. Когато се открие информация за кратер, той ще стане видим и се мишката върху картинката, ще даде информация за приблизителния размери и името му. Играта се печели като се открият всички 10 кратери.

Кратери на Меркурий екран

Съдържание на приложението:

Някои от включените в тази игра кратери на Меркурий:

Копланд Кратер
Бетовен Кратер
Гьоте
Кратер
Достоевски Кратер
Кунисада Кратер
Матис Кратер
Микеландже-ло Кратер
Моне
Кратер
208 km.
643 km.
384 km.
411 km.
241 km.
210 km.
216 km.
303 km.
Копланд Кратер
Бетовен Кратер
Гьоте Кратер
Достоевски Кратер
Кунисада Кратер
Матис Кратер
Микеланджело Кратер
Моне Кратер

l l


Коментари (Блогър)

Сваляне

Назад към Всички Игри Горе Следва картинка

 
Етикети: , , , ,
Планета 42 Игри | За Нас | Карта на сайта | Нива | Изтегляне | Новини | Безплатни Игри | Рисунки | Видео Игри