П42 Игри
Астрономически Игри
П42 Игри

Играй Касини Лабиринт Онлайн

Назад Пъзели Мозайки Пъзели Picture Пъзели Игри с Луни Астрономи Аркадни Игри Лабиринти Игри с Карти Приключенски Игри Настолни Игри Симулатори Онлайн Тестове Тестове с Картинки Астрономия 6 клас Астрономия 9 клас Следва

За да играете онлайн натиснете екрана от горе и след това бутон старт.
Или можете да изтеглите играта и да играете офлайн.и и

Целта на мисията на Касини-Хюйгенс в забавна онлайн учебна игра по астрономия.

"Касини Лабиринт" е безплатна онлайн игра с нива на знание, в която да помогните на космическия кораб Касини-Хюйгенс да премине пръстена на Сатурн и да достигне планетата Титан. Астрономическа образователна онлайн игра за запознаване с космическата мисия на Касини-Хюйгенс. Учебна игра, подходяща за онлайн уроци и интерактивно обучение. Част от Интерактивната Астрономична Обсерватория - образователни инструменти.

Тази забавна учебна игра може да отговори на някои от следните въпроси:
  • Коя планета е крайната цел на мисията на Касини?
  • Каква планета е изследвала космически кораб Касини?
Касини Лабиринт картинка

г г


р р

Как се играе Касини Лабиринт.

Когато играта започне, курсорът на мишката ще се превърне в космическата проба Касини.
Премествйте мишката през лабиринта, като избягвате контакт със стените и останалите лини на Сатурн които блокират проходите. Достигнете местонахождението на планетата Титан за да спечелите играта. Позицията на планетата Титан в играта не е точна в пръстена на Сатурн. За истинската позиция на естествените спътници на Сатурн, играйте играта Луни на Сатурн Пъзел.

Постижения:
Да знаете за мисията Касини и да спечелите +1 Ниво на Знание.
Трудност: Лесна.

Касини Лабиринт екран

а а

й й

Тема на урока: Мисия Касини-Хюйгенс.

Мисията "Касини-Хюйгенс", обикновено наричана "Касини", е сътрудничество между НАСА, Европейската космическа агенция и Италианската космическа агенция, за да изпрати сонда за изследване на планетата Сатурн и нейната система, сателити. Роботизираният космически кораб на флагмана включвака кто сонда "Касини" на НАСА, така и "Хюйгенс" на ESA, който се приземява на най-голямата луна на Сатурн, Титан. Касини е четвъртата космическа сонда за посещение на Сатурн и първата, която навлиза в орбитата му. Корабите са кръстени на астрономите Джовани Касини и Кристиан Хюйгенс. Касини е активен в космоса в продължение на близо 20 години с 13 години, прекарани в орбита около Сатурн, изучавайки планетата и нейната система след влизането си в орбита на 1 юли 2004 г. Модулът Хюйгенс пътува с Касини до отделянето му от сондата на 25 декември 2004 г.; тя е каца с парашут на Титан на 14 януари 2005 г. и връща данни на Земята в продължение на около 90 минути, като използва орбитера като предавател. Това е първото кацане, извършено някога във външната Слънчева система и първото кацане на луна, различна от нашата.

п42 п42Коментари (Блогър)

Сваляне

Назад към Всички Игри Горе Следва

 
Етикети: , , , , ,
Планета 42 Игри | За Нас | Карта на сайта | Нива | Изтегляне | Новини | Безплатни Игри | Рисунки | Видео Игри