П42 Игри
Изкуство и Хоби с Игри
П42 Игри

Играй Арт Играта Онлайн

Назад Онлайн Арт Пъзели Онлайн Викторини за Изкуство Онлайн Класове по Изкуствознание Архитектурни Онлайн Игри Онлайн Лабиринти за Изкуство Онлайн Картинни Игри Онлайн Игри с Песни Онлайн Музикални Игри Онлайн Игри за Книги Скулптурни Онлайн Игри Онлайн Игри за Цветове Онлайн Игри за Свързване на Точки Онлайн Арт Тестове Онлайн Игри по Изкуствознание за Деца Онлайн Игри по Изкуствознание за Студенти Следва

За да играете онлайн натиснете екрана от горе и след това бутон старт.
Или можете да изтеглите играта и да играете офлайн.и и

6 фигури от Теракотената Aрмия в забавна онлайн арт игра.

"Теракотена Aрмия Лабиринт" е малка онлайн игра в която да преминете лабиринта и да намерите 6 фигури на войници от Теракотената Aрмия. Интерактивно упражнение за изследване и запознаване със скулптурно изкуство. Учебна игра по изкуствознание, подходяща за онлайн уроци и интерактивни обучения.

Тази забавна арт игра включва следните елементи:
  • 6 скулптури, изобразяващи армиите на Qin Shi Huang
  • Лабиринт с два ръкава
  • 5 движещи се препятствия
Теракотена Aрмия Лабиринт картинка

г г


р р

Как се играе Теракотена Aрмия Лабиринт.

При натискане на втория бутон старт играта започва и показалецът на мишката се заключва към проучващата летяща чиния. Преместете мишката, за да преместите летящата чиния през лабиринта и избягвайте контакта със стените на лабиринта. Съберете всички 6 фигури на войници от Теракотената Aрмия, за да спечелите играта.


Постижения:
Да знаете за Теракотената Aрмия и да получите +1 Ниво на Знание.
Трудност: Средна.

Теракотена Aрмия Лабиринт екран

а а

u3 u3

Тема на урока: Теракотена Aрмия.

Теракотената армия е археологическа находка и произведение на изкуството, открито през 1974 година, се намира в планината Лишан, предградието на гр. Сиан, китайската провинция Шънси, Китай.

Представлява ансамбъл от статуи на 8101 воини и половина поради остатъка от тялото на една статуя, всичко това, заедно с каляските и конете е в реален размер и е изработено от теракота. Височината на воините варира от 185 см до 209,77 см. Намира се до земна могила, която представлява 76 метра висока пресечена пирамида с обща площ от 350 кв. метра. Счита се, че е построена около 240 пр.н.е.. За изграждането на теракотената армия, първия китайски император – Цин Шъхуан използва огромни финансови и човешки ресурси и утежнява мъките на народа. Скоро след обединението на държавата, започва строителството на гробницата му. Всяка статуя е различна от другите, било то по ръст, облекло и дори размерът на обувките. Строителите в обекта наброяват над 700 хиляди души, времето за строителството е около 40 години, чак до смъртта му, гробницата още не е построена.


l2 tt2


Коментари (Блогър)

Изтегли

Назад Горе Следва

 
Етикети: , , , , ,
Планета 42 Игри | За Нас | Карта на сайта | Нива | Изтегляне | Новини | Безплатни Игри | Рисунки | Видео Игри