П42 Игри
Изкуство и Хоби с Игри
П42 Игри

Играй Арт Играта Онлайн

Назад Онлайн Арт Пъзели Онлайн Викторини за Изкуство Онлайн Класове по Изкуствознание Архитектурни Онлайн Игри Онлайн Лабиринти за Изкуство Онлайн Картинни Игри Онлайн Игри с Песни Онлайн Музикални Игри Онлайн Игри за Книги Скулптурни Онлайн Игри Онлайн Игри за Цветове Онлайн Игри за Свързване на Точки Онлайн Арт Тестове Онлайн Игри по Изкуствознание за Деца Онлайн Игри по Изкуствознание за Студенти Следва

За да играете онлайн натиснете екрана от горе и след това бутон старт.
Или можете да изтеглите играта и да играете офлайн.и и

Картината Раждането на Венера и информация за нея в забавен онлайн пъзел за изкуство.

"Раждането на Венера Пъзел" е безплатна онлайн игра с нива на знание, за най-популярната картина на Сандро Ботичели, Раждането на Венера. Малка забавно-образователна игра пъзел за настолни компютри, лаптопи и таблети, която може да се играе и в уеб браузър. Образователното табло по изкуства включва 40 квадратни парчета, оформящи картината, с които да се играе. Играта е част от Итерактивното Ателие за Креативност - образователни инструменти.

Тази забавна мултимедия, може да отговори на някои от следните въпроси:
1. Коя е най-известната картина на Сандро Ботичели?
2. Когато е рисувана Раждането на Венера?
3. Кой нарисува Раждането на Венера?
4. Какъв е видът на картината Раждането на Венера?
5. Каква е приблизителната цена на Раждането на Венера живопис?

Раждането на Венера Пъзел картинка

г г


р р

Как се играе Раждането на Венера Пъзел.

Картината е разделен на 5 реда и 8 колони, образуващи 40 квадрата. Кликнете на квадрата, за да го въртите, докато всички квадрати паснат на оригиналното изображение. Бутонът "hint" може да се натисне, за да разкрие несортираните парчета. Разкривайки повече площи на картината, ще покажете скрита информация в дясно.

Постижения:
Да знаете 1 картина на Сандро Ботичели.
При победа, играчът получава +1 Ниво на Знание.
Версията за изтегляне(най-долу на страницата) включва изпълним файл за Уиндоус с локални Нива.

Раждането на Венера Пъзел екран

а а

u3 u3

Тема на урока: Картината Раждането на Венера.

Раждането на Венера е картина на италианския художник Сандро Ботичели, вероятно направен в средата на 80-те години. На нея е изобразена богинята Венера, която пристига на брега след раждането й, когато е излязла от морето напълно отгледана (наречена Венера Анадиомена и често изобразявана в изкуството). Картината е в галерия Уфици във Флоренция, Италия.

Въпреки че двете не са двойка, картината неизбежно се обсъжда с друга много голяма митологична картина на Ботичели - Примавера, също в Уфици. Те са сред най-известните картини в света и икони на италианския Ренесанс; от двете, раждането е още по-известно от Примавера.


l2 tt2


Коментари (Блогър)

Изтегли

Назад Горе Следва

 
Етикети: , , , , ,
Планета 42 Игри | За Нас | Карта на сайта | Нива | Изтегляне | Новини | Безплатни Игри | Рисунки | Видео Игри