П42 Игри
Спортни Игри
П42 Игри

Играй Спортната Игра Онлайн

Назад Спортни Пъзел Игри Спортни Онлайн Игри със Стрелба Спортни Онлайн Състезателни Игри Интерактивни Онлайн Спортни Схеми Онлайн Игри с Топка Онлайн Дворни Игри Следва

За да играете онлайн натиснете екрана от горе и след това бутон старт.

и и

Играй голф онлайн.

"Мини Голф" е малка онлайн игра за мини голфния спорт. Използвайте мишката за да зададете посока на топката и сила на удара. Безплатна онлайн игра. Учебна спортна игра.

Мини Голф картинка

г г


р р

Как се играе Мини Голф.

Това е класическа спортна игра, направена от Psychogoldfish. Използвайте мишката за да зададете посока на топката и сила на удара. Вкарайте топката в дупката. Подробни правила за истинския спорт мини голф са описани в секцията Тема на Урока.

Постижения:
Да знаете спорта Голф.
Трудност: Средна.

Мини Голф екран

а а

й й

Тема на Урока: Голф Спорт.

Голфът е спорт, в който индивидуални участници или отбори използват няколко вида стикове, за да вкарат специални топки в поредица от дупки с минимален брой удари. Спортът се играе на специално игрище за голф. Като правило всяко отделно игрище има свой специфичен терен, но се състои или от 9, или от 18 дупки. секи кръг на голф се основава върху вкарване на топката в няколко броя дупки в определен ред. Един кръг обикновено се състои от 18 дупки, които се играят по ред, определен от терена. На курс с девет дупки, един стандартен кръг се състои от два последователни кръга по девет дупки. Всяка дупка на голф игрището се играе със започване от старта, който на английски се нарича „тий“ (tee), като топката се удари със стик. Когато този начален удар се изисква да бъде на голямо разстояние, поради отдалечеността на дупката, играчът обикновено (но не задължително) поставя малко колче, което може да се използва за издигане на топката малко над земята, до няколко сантиметра. Тези колчета често са направени от дърво, но могат да бъдат изработени от всякакъв материал, топката може да бъде издигната дори върху купчина от трева или пръст.
п42 п42Коментари (Блогър)

Назад Горе Следва

 
Етикети: , , , ,
Планета 42 Игри | За Нас | Карта на сайта | Нива | Изтегляне | Новини | Безплатни Игри | Рисунки | Видео Игри