П42 Игри
Психологически Игри
П42 Игри


п42 астрономия икона п42 биология икона п42 география икона п42 математика икона п42 химия икона п42 компютри икона п42 физика икона п42 чужди езици икона п42 arts п42 археология икона


Назад Игри Пъзели Игри Мозайки Оптични Илюзии Игри с Плочки Аркадни Игри Игри с Карти Приключения Настолни Игри Визуални Тестове Тестове Психологически игри за 6ти клас Психологически игри за 9 клас следва

twitter  

k k

8 социални въпроса да определят стила ви на игра. Забавен психологичен тест.

"Свобода в Общество" е безплатен онлайн тест с нива на знание. Кратко забавно-образователно приложение за настолни компютри и лаптопи, което може да се играе и в уеб браузър. Образователното табло по психология включва 8 забавни въпроста, които да определят ролеви характер. Играта е част от Интерактивното Спускане в Съзнанието - образователни инструменти.

Този забавен клас, може да отговори на следните въпроси:
  • Как се справям в обществото?
  • Как се справям с етиката?
  • Какъв герой да играя в ролеви ММО игри?
  • каква е най подходящата ми роля в мултиплеър игри?
  • Наистина ли съм свободен?
Свобода в Общество картинка

n n


o o

Как се Играе Свобода в Общество.

След натискане на бутона старт ще се появи тъмна сцена с лампа. Натискането на ключа на лампата върху бутона, ще осветли сцена от ежедневието социалния живот. В рамките на сцената има 3 бутона, за одобряване, въздържане или неодобрение на сцената. Изберете един и така до края на ситуациите.

Свобода в Общество екран

w w

i i

Тема на класа : Свобода в Общество.

Няма абсолютна свобода, докъто живеем в общество. Истинска свобода може д аима някой рейнджър, който живее в непристъпните гори, в недостъпните планини. Според някой изследователи от Планета 42, нивото на свободата е равно на количеството на ограничения, които човек понася без усилие. Но в областта на компютърните игри етиката и социалните норми не са задължителни. И все пак игрите в мултиплейър имат етика и норми. С този тест ние определяме 3 основна роли в екипа на мултиплейър игра.
Тестът се състои от 8 сцени. Всяка сцена може да бъде одобрена, неодобрена или да се въздържите. В края добиваме приблизителната вероятност за един от 3 роли - боец, рейнджър и лечител.

1. Роля Боец. Бойците се изправят пред опасността на първа линия с гняв и ярост. Те се интересуват от екипа повече от себе си и завият от екипа. В обществото бойците проявяват непоносимост и агресивни в името на ценностите, които те защитават.

2. Роля на Рейнджър. Рейнджърите работят на втора линия с трикове и остроумие. Те не разполагат с много поздрави за други членове на групата, и ги намерят като "щастлив случай". Те се фокусират върху опасността за да гарантират тяхната безопасност на първо място, като по този начин и на групата. В обществото рейнджърите са аутсайдери и могат лесно да сменят лоялност за най-добър интерес.

3. Роля на Лечителя. Лечителите работят на трета линия с грижа и ум. Те имат най-важната задача да се гарантира безопасността на екипа. Лечителите не се фокусират толкова върху опасността, колкото в отбора - неговото благосъстояние и възможността да се изправи срещу опасността. Лечителите са социални лица по отношение на другите.


t t


Коментари (Блогър)

Download

Назад Горе Следва


п42 психология икона п42 история икона п42 икономика икона п42 готвене икона п42 логика икона п42 дворни игри икона п42 поздравителни картички икона п42 природни пъзели икона p42 пъзел филми икона p42 пъзел игри икона
Labels: , , , , ,
Планета 42 Игри | За Нас | Карта на сайта | Нива | Изтегляне | Новини | Безплатни Игри | Рисунки | Видео Игри