Игри за Изкуства
Психологически Игри
ИТ Игри


п42 астрономия икона п42 биология икона п42 география икона п42 математика икона п42 химия икона п42 компютри икона п42 физика икона п42 чужди езици икона п42 arts п42 археология икона

Назад Игри Пъзели Игри Мозайки Оптични Илюзии Игри с Плочки Аркадни Игри Игри с Карти Приключения Настолни Игри Визуални Тестове Тестове Психологически игри за 6ти клас Психологически игри за 9 клас следва

twitter  

и и

Интерактивна Психология на Романтиката.

"Романтика" е безплатна онлайн учебна игра по психология за изучаване на психологията на романтиката с интерактивни Бидструп карикатури. Подредете карикатурата на романтичната ситуация, за да разкриете последната сцена. Забавна образователна психология, подходяща за онлайн уроци и интерактивни обучения. Влачете и пуснете сцените в правилната последователност.

Тази забавна психологическа игра включва следните сцени:
  • Спокойна среда.
  • Злополучно събитие.
  • Момчето спасява момичето от опасност.
Романтика картинка

г г


р р

Как се играе Романтика Игра.

В средата на екрана има осем липсващи сцени. Първите 7 сцени от карикатурата на Бидструп са разбъркани в горната част на екрана. Влачете и пуснете карикатурите в правилния етап на сцената. Подредете етапите в правилната последователност, за да разкриетете последната осма сцена и да завършите ситуацията.

Постижения:
Да знаете психологията на романтиката и да получите +1 Ниво на Знание.
Трудност: Много Лесна.

Романтика екран

а а

г г

Тема на урока: Психология на Романтиката.

Какво е романтична ситуация? Това е някакво злощастно събитие, където момчето спасява момичето. Заложете на това и имате романтична история.

Романтика е емоционално чувство за любов или силно привличане към друг човек и поведение на ухажване, предприето от индивида, за да изрази тези общи чувства и произтичащи от това емоции.

Концепцията за романтичната любов е популяризирана в западната култура чрез концепцията за придворна любов. Кавалери, или рицари през Средновековието, ангажирани в това, което обикновено са нефизически и небрачни отношения с жените на благородството, на които са служили. Тези взаимоотношения са били силно сложни и ритуализирани, потопени в рамките на традицията, произтичаща от теориите за етикета, извлечени от рицарството като морален кодекс на поведение.

п42 п42


Коментари (Блогър)

Сваляне

Назад Горе Следва


п42 психология икона п42 история икона п42 икономика икона п42 готвене икона п42 логика икона п42 дворни игри икона п42 поздравителни картички икона п42 природни пъзели икона p42 пъзел филми икона p42 пъзел игри икона
 
Етикети: , , , ,
Планета 42 Свят с Игри | За Нас | Карта на сайта | Нива | Изтегляне | Новини | Безплатни Игри | Рисунки | Видео Игри