П42 Игри
Психологически Игри
П42 Игри


п42 астрономия икона п42 биология икона п42 география икона п42 математика икона п42 химия икона п42 компютри икона п42 физика икона п42 чужди езици икона п42 arts п42 археология икона

Назад Игри Пъзели Игри Мозайки Оптични Илюзии Игри с Плочки Аркадни Игри Игри с Карти Приключения Настолни Игри Визуални Тестове Тестове Психологически игри за 6ти клас Психологически игри за 9 клас следва

twitter  

и и

Интерактивна Психология на Ревността.

"Ревност" е безплатна онлайн учебна игра по психология за изучаване на психологията на ревността с интерактивни Бидструп карикатури. Подредете карикатурата на ревнивата ситуация, за да разкриете последната сцена. Забавна образователна психология, подходяща за онлайн уроци и интерактивни обучения. Влачете и пуснете сцените в правилната последователност.

Тази забавна психологическа игра включва следните сцени:
  • Мъж се прибира от работа.
  • Жената намира косъм.
  • Мъжът си тръгва с косъма.
Ревност картинка

г г


р р

Как се играе Ревност Игра.

В средата на екрана има осем липсващи сцени. Първите 7 сцени от карикатурата на Бидструп със забавна ситуация на ревност, са разбъркани в горната част на екрана. Влачете и пуснете карикатурите в правилния етап на сцената. Подредете етапите в правилната последователност, за да разкриетете последната осма сцена и да завършите ситуацията.

Постижения:
Да знаете психологията на ревността и да получите +1 Ниво на Знание.
Трудност: Много Лесна.

Ревност екран

а а

г г

Тема на урока: Психология на Ревността.

Ревността може да поникне дори от най-малкото нещо, но в днешно време, когато свободата е високо ценена, тя може само да изгони любимия човек.

Ревността обикновено се отнася до мислите или чувствата на несигурност, страх и загриженост за относителна липса на притежание. Тя може да се състои от една или повече емоции като гняв, негодувание, неадекватност, безпомощност или отвращение. В първоначалния си смисъл, ревността се различава от завистта, макар че двата термина популярно са се превърнали в синоним на английски език, като сега ревността също се възползва от дефиницията, използвана първоначално за завист.

Ревността е типичен опит в човешките взаимоотношения и се наблюдава дори при бебета от пет месеца. Някои изследователи твърдят, че ревността се наблюдава във всички култури. Но други твърдят, че ревността е специфична за културата емоция.

п42 п42


Коментари (Блогър)

Сваляне

Назад Горе Следва


п42 психология икона п42 история икона п42 икономика икона п42 готвене икона п42 логика икона п42 дворни игри икона п42 поздравителни картички икона п42 природни пъзели икона p42 пъзел филми икона p42 пъзел игри икона
 
Етикети: , , , ,
Планета 42 Игри | За Нас | Карта на сайта | Нива | Изтегляне | Новини | Безплатни Игри | Рисунки | Видео Игри