П42 Игри
История и Цивилизация с Игри
П42 Игри
Ukraine Flag

Назад Исторически Пъзел Игри Исторически Игри Мозайки Исторически Аркадни Игри Исторически Състезателни Игри Исорически Картографски Игри Архитектурни Игри Древноисторически Игри Исторически Игри с Карти Исторически Флагове Исторически Приключенски Игри Исторически Игри с Обличане Исторически Игри със Стрелба Исторически Туристически Игри Игри с Исторически Фигури Пъзели с Чудесата на Света Онлайн Исторически Тестове Интерактивна История за 4 клас Интерактивна История за 6 клас Интерактивна История за 9 клас Следва

twitter  

и и

Битката за Украйна.

"Отбрана на Украйна" е малка игра с нива на знание, в която да защитете Украйна от нахлуването на руски танкове. Онлайн упражнение по история за изучаване на участниците в Руско-Украинската война през 2022 г. Забавна образователна игра по история, подходяща за онлайн уроци и интерактивни обучения. Безплатна онлайн игра. Военна игра. Тази игра е нашата вдъхновяващ принос към смелия украински народ. Тъй като ние от Планета 42 сме силни пацифисти, не можем да оправдаем използването на реални оръжия на нашата планета. И все пак осъзнаваме, че докато има диктатури на Земята, историята на войната никога няма да бъде завършена.

Тази забавна учебна игра, включва следните елементи:
  • 4 града за защита: Киев, Харков, Мариупол и Одеса
  • 6 противотанкови единици
  • 10 снаряда на единица
  • 120 000 нахлуваща армия
Ukraine Map by: Vemaps.com
Program Code by: Ogo Bob

Защита на Украйна Учебна Игра по История

г г


р р

Как се играе Отбрана на Украйна.

Ето я картата на Украйна. Стрелките показват приблизителното местоположение на нахлуващите танкове. Всеки град има една или две отбранителни единици. Използвайте клавишите на клавиатурата Q,W,E, I, O и P, за да изстреляте противотанковите снаряди. Също така бутоните могат да се щракват, ако го изпробвате на смартфон. Всеки елиминиран танк ще извади 200 от силата на армията, но пък на всеки 2 изминали дни скоростта на танковете ще се увеличава. За да спечелите играта, трябва да унищожите цялата 120 000 сила на армията преди падането на последния украински град.

Постижения:
Да знаете воюващите страни от Руско-Украинската война през 2022 г. и да вземете +1 Ниво на Знание.
Трудност: Висока.

Битката за Украйна

а а

й й

Тема на урока: Руско-Украинската война през 2022 г.

От уикипедия: Руско-украинската война е продължаваща война между Русия (заедно с проруските сепаратистки сили) и Украйна. Тя започна през февруари 2014 г. след украинската революция на достойнството и първоначално се фокусира върху статута на Крим и части от Донбас, международно признати като част от Украйна. Първите осем години на конфликта включват руската анексия на Крим (2014 г.) и войната в Донбас (2014 г. – до момента) между Украйна и подкрепяните от Русия сепаратисти, както и военноморски инциденти, кибервойна и политическо напрежение. След натрупването на руска армия на границата между Русия и Украйна от края на 2021 г., конфликтът се разширява значително, когато Русия започна пълномащабна инвазия в Украйна на 24 февруари 2022 г.

п42 п42


Коментари (Блогър)

Сваляне

Назад Горе Следва картинка
Ukraine Flag
 
Етикети: , , , ,
Планета 42 Игри | За Нас | Карта на сайта | Нива | Изтегляне | Новини | Безплатни Игри | Рисунки | Видео Игри