Поздравителни Картички
42 ikonap42 prazni4ni igri ikona p42 igrowa ikona Честит Ден на Влюбените

pin

Как Празнувам Свети Валентин!

Таблица на Съдържанието:
Относно:
"Happy Valentine's Day" е онлайн тематична игра, за отбелязване деня на влюбените - Свети Валентин.
Свободно онлайн приложение за настолни компютри и лаптопи, в което се събират купидончета.
Посетете най-популярните романтични места, за да откриете Купидонетата. Има 9 снимки с романтични места. Щракнете върху някоя от тях, за да я отворите. Едно Купидонче ще започне да шава наоколо. Проследете го с мишката и го цъкнете, за да го изпратите в инвентара си в ляво. Когато всички 9 купидончета се събират играта приключва и играчът се поздравява по случай прекрасния празник. Романтични снимки: 1. Верона - Балкона на Ромео и Жулиета. 2. Париж - Мостът на Заключената Любов. 3. Швейцария - St. Mortiz. 4. Гърция - Санторини. 5. Испания - Майорка. 6. Малдивите. 7. Япония - Киото. 8. Сейшелите - островът на любовта. 9. от романтичния телевизионен сериал. Гледайте геймплей филмче на играта в You Tube.
Легенди:
От Wikipedia, свободната енциклопедия. През 18-ти век в Англия, денят се превърща в повод, в който любителите изразяват любовта си един към друг чрез подаряване на цветя, предлагащ сладкарски изделия, както и изпращане на поздравителни картички, известни като "валентинки". В Европа, на Свети Валентин се дава ключ, като романтичен символ и покана да отключите сърцето на даващия.
В Китай, общата ситуация е човекът дава шоколад, цветя или и двете на жената, която обича. Там Деня на влюбените се нарича фестивал на влюбените. Така нареченият "Китайски Свети Валентин" е Qixi фестивал, честван на седмия ден от седмия месец от лунния календар.
В Финландия Денят се нарича Ystavanpaiva което се изразява в "Деня на приятел". Както показва името, този ден е повече за запомнянето на приятели. В Естония Денят се нарича sobrapaev, което има същото значение.
В Индия, в древността е имало традиция за обожаващи Kamadeva, господарят на любовта.
В някои страни от Латинска Америка, Свети Валентин е известен като "Диа дел Amor Y Амистад" (Ден на любовта и приятелството).
Във Филипините, Деня на влюбените се нарича Araw ng mga Puso ("Hearts Day"), и се празнува по същия начин, както е на Запад.
В Португалия "Dia дос Namorados" (любовник Day / Ден на Enamoured).
В Южна Корея, жените дават шоколад на мъже на 14 февруари, а мъжете дават бонбони за жени на 14 март (White Day).
В Испания, Свети Валентин е известен като "Сан Валентин" и се празнува по същия начин, както в Обединеното кралство.
Бакграунд картинка от галерията на Ник
Chestit Sveti Valentin kartinka ot igrata


Назад Горе Следва

 
Етикети: , , , , ,
Планета 42 Игрален Свят | За Нас | Карта на сайта | Нива | Изтегляне | Рисунки | Графики | Google+