П42 Игри
Астрономически Игри
П42 Игри

Играй Хъбъл Пъзел Онлайн

Назад Пъзели Мозайки Пъзели Picture Пъзели Игри с Луни Астрономи Аркадни Игри Лабиринти Игри с Карти Приключенски Игри Настолни Игри Симулатори Онлайн Тестове Тестове с Картинки Астрономия 6 клас Астрономия 9 клас Следва

За да играете онлайн натиснете екрана от горе и след това бутон старт.
Или можете да изтеглите играта и да играете офлайн.


и и

Неповторимият телескоп Хъбъл в забавна онлайн учебна игра по астрономия.

"Хъбъл Пъзел" е безплатна онлайн игра с нива на знание, в която да съберете картината на космическия телескоп Хъбъл. Астрономическа образователна онлайн игра за изследването и наблюденията на космоса. Учебна игра, подходяща за онлайн уроци и интерактивно обучение. Част от Интерактивната Астрономична Обсерватория - образователни инструменти.

Тази забавна учебна игра може да отговори на някои от следните въпроси:
  • Каква е целта на телескопа Хъбъл?
Хъбъл Пъзел картинка

г г


р р

Как се играе Хъбъл Пъзел.

Натиснете върху квадратчетата за да ги завъртите. Една от 4те позиции е вярна. Напаснете всички квадрати за да се получи общата картинка на телескопа Хъбъл. Натиснете "hint" за помощ.

Постижения:
Да знаете за телескопа Хъбъл и да спечелите +1 Ниво на Знание.
Трудност: Много лесна.

Хъбъл Пъзел екран

а а

й й

Тема на урока: Телескопът Хъбъл.

Космическият телескоп "Хъбъл" е космически телескоп, пуснат на ниска орбита през 1990 г. и остава в експлоатация през 2018 г. Въпреки че не е първият телескоп, Хъбъл е един от най-големите и най-разнообразни и е известен като инструмент за жизненоважно изследване и принос за връзки с обществеността за астрономията. HST е кръстен на астронома Едуин Хъбъл и е един от големите обсерватории на НАСА. С 2.4-метрово огледало четирите основни инструмента на Хъбъл наблюдават в близките ултравиолетови, видими и близки инфрачервени спектри. Орбитата на Хъбъл извън изкривяването на атмосферата на Земята му позволява да приема изображения с изключително висока разделителна способност, с по-ниска фонова светлина от земните телескопи. "Хъбъл" е записал някои от най-подробните изображения от видима светлина, позволяващи дълбок изглед в пространството и времето. Много от наблюденията на "Хъбъл" са довели до пробиви в астрофизиката, като точно определяне на скоростта на разширяване на Вселената.

п42 п42


Коментари (Блогър)

Сваляне

Назад към Всички Игри Горе Следва

 
Етикети: , , , , ,
Планета 42 Игри | За Нас | Карта на сайта | Нива | Изтегляне | Новини | Безплатни Игри | Рисунки | Видео Игри